Indira ne bo Henrikovo dekle!

Indira ne bo Henrikovo dekle! (foto: Arhiv Planet tv) Arhiv Planet tv
Vir: Nova
1. 11. 2017

Očitno je bilo upanje, da se bo v hiši novega resničnostnega šova začela nova ljubezenska zgodba, zaman. Preverili smo, kaj se dogaja med simpatično Indiro Ekić in Henrikom Lutzem, ki je Indiri odkrito povedal, da mu je všeč in da bi si želel biti z njo.

Po Henrikovi izpovedi čustev do Indire je bilo dekletu skrajno neprijetno in je celo želelo, da njegovih izjav ne bi javno objavili. Nekateri preostali udeleženci šova The Biggest Loser Slovenija menijo, da je bil njen odziv sicer morda malo preveč robat, saj je razneženega Henrika s tem nehote prizadela. Kljub nadaljnjim poskusom osvajalskega pohoda Henrika je Indira ostala do njega hladna in mu tudi jasno povedala, da je ne privlači, ne telesno ne karakterno.

Z vztrajanjem pri osvajanju Indire je Henrik povzročil dodaten odpor. Morda bi Henrik s počasnejšim pristopom in ne takojšnjim 'napadom' nanjo lahko dosegel, da bi se bolje spoznala in bi se nato čez čas prek prijateljstva rodilo tudi kaj več. Tako pa je dosegel ravno nasprotni učinek in je bil gladko zavrnjen že na samem začetku. Da pa bo mera polna, je pozneje, ko je ugotovil, da iz njegovih namer med njima ne bo vzklila ljubezen, ki si jo je tako močno želel, začel trositi celo žaljive opazke. Šel je tako daleč, da je celo dejal, da Indira res nima takšne postave, da bi se nekdo obrnil za njo, ter s tem simpatično Indiro še dodatno užalil in posledično odvrnil od sebe.

Indira ne bo njegovo dekle

Ni kaj, iz te moke ne bo kruha in Henrik očitno ostaja sam. Upajmo, da bo uspešnejši v samem šovu pri izgubljanju odvečnih kilogramov. Čez čas bo morda s pravilnejšim pristopom osvojil katero drugo mladenko. Besede Indirine sestre Emine Ekič, da ne vidi ovir zaradi Henrikove telesne teže, na žalost niso obrodile sadov, saj je Henrik s svojim napačnim in preagresivnim osvajanjem Indire napako storil že na samem začetku. Henrik lahko zdaj v miru ob telesnih naporih in izgubljanju odvečnih kilogramov v glavi premisli in ugotovi, kje je naredil napako ter se užaloščen tolaži ob kramljanju s prijatelji v stilu filma Ljubezen nam je vsem v pogubo.

Besedilo: Aleš-Rod // Foto: arhiv Planet TV