Indire Ekić verjetno še nikoli nismo videli v tako kratkem krilu

Indire Ekić verjetno še nikoli nismo videli v tako kratkem krilu (foto: Blaž Vatovec) Blaž Vatovec
10. 10. 2019

Indira Ekić se lahko pohvali s postavo, ki bi ji jo zavidale številne.

Indiro Ekić je širna Slovenija spoznala v šovu The Biggest Loser Slovenija, kjer je prišla vse do finala in izgubila skoraj 30 kilogramov. Še dan danes ohranja vitko postavo in skrbi, da so na njenem jedilniku vedno zdrave jedi.

Nedavno je spet pokazala, da je v zadnjem času izgubila še nekaj dodatnih kilogramov, zato je pogumno oblekla kratko, črno, obleko, ki ji je še kako lepo pristajala. Verjetno je v tako kratki obleki še nikoli nismo videli, a lepa Indira se nima česa sramovati, saj je svojo postavo izklesala do popolnosti. 

Verjetno ima nekaj zaslug za njeno postavo tudi njen čedni srčni izbranec Matic Kolenc, ki je bil v šovu The Biggest Loser Slovenija pomožni trener in kjer sta se mlada zaljubljenca tudi spoznala. No, kakorkoli že, njena preobrazba je zares občudovanja vredna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔥𝑭𝒆𝒎𝒎𝒆 𝑭𝒂𝒕𝒂𝒍𝒆 - 𝒅𝒆𝒂𝒅𝒍𝒚 𝒘𝒐𝒎𝒂𝒏🔥 . . Femme Fatale dogodek ima čisto svoj nivo, je samosvoj in prav fatalen 🔥 . . Mogoče je zame tako zelo poseben, zaradi lanskoletne nominacije 🤷‍♀️ who knows.. ampak ima tisti naboj energije, ki nobenega ne pusti ravnodušnega 🥂 . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . 𝕱𝖊𝖒𝖒𝖊 𝖋𝖆𝖙𝖆𝖑𝖊 . je ženska, ki je moški nikoli ne bo pozabil. Fatalna ženska ni v središču pozornosti zaradi svoje lepote, oblin ali drugih telesnih atributov, temveč prav zaradi svojega samozavestnega in žarečega nastopa, s katerim sporoča, da je zadovoljna s seboj. . . 🔥 Koliko je fatalke v tebi? 🔥 . . . #femmefatale #littleblackdress #woman #power #redcarpet #glam #makeup

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on