Indiri Ekić njen srčni izbranec namenil ganljivo posvetilo

1. 10. 2018
Deli
Indiri Ekić njen srčni izbranec namenil ganljivo posvetilo (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Indira Ekić, ki je v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija prišla vse do finala in izgubila skoraj 30 kilogramov, je tudi danes še vedno zvesta zdravemu načinu življenja, na njo pa je izjemno ponosen tudi njen srčni izbranec Matic Kolenc.

"Eno leto je že šlo naokoli, ko se je prijavila v šov, ki ji je spremenil življenje na glavo, ter posledično tudi meni. Spremenila je življenjski stil, še vedno se trudi, se trma, vztraja ... Kar pa je najbolj pomembno, da uživa v svoji novi podobi. Ne bi mogel biti bolj ponosen na njo," je o svoji srčni izbranki zapisal Matic Kolenc.

Matic Kolenc in Indira Ekić sta se spoznala v šovu The Biggest Loser Slovenija, kjer je bil Matic pomožni trener, Indira pa je pridno topila odvečne kilograme.

Med slavnim parom so hitro preskočile iskrice, po koncu šova pa sta se le še bolj zbližala. Zdaj že nekaj časa živita svojo ljubezensko pravljico, Indira pa vse čas sledi zdravemu življenjskemu stilu, ob strani pa ji vedno stoji tudi njen Matic, ki ji pomaga tudi pri sestavi treningov, zato njena postava tudi mesece po koncu šova še vedno ostaja izklesana in prelestna.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan