Indiri Ekić so se spet nabrali kilogramčki, nekaterim to ni všeč, a ona se na kritike ne ozira

10. 5. 2021
Deli
Indiri Ekić so se spet nabrali kilogramčki, nekaterim to ni všeč, a ona se na kritike ne ozira (foto: Planet TV)
Planet TV

Plavolase lepotice se dobro spomnimo iz znamenitega šova The Biggest Loser, v katerem ji je uspelo izgubiti odvečno telesno težo.

Ko je nastopila v šovu, je imela Indira Ekić kar 100 kilogramov, nato pa jih je izgubila zavidljivih 30. Pozneje je sama dejala, da je še večji izziv obdržati težo ter dodala, da v šovu hujšanje ni zdravo. Gre za stradanje, po tem pa je metabolizem kar precej uničen in hitro pride do tako imenovanega jojo učinka.

No, Indira - vsaj po fotografijah z Instagrama sodeč - zdaj ni več tako vitka, kot je bila po šovu, a to njeni lepoti niti malo ne škodi. Še vedno je izjemno postavna dama, mladostna in negovana. Nekaj kilogramov je dobila nazaj, a daleč od tega, da bi se spet zredila na težo, ki jo je tako zelo motila, da se je udeležila šova. No, sama ve, da so javno izpostavljeni ljudje deležni kritike - tudi ona jih je dobila na račun nekaj odvečnih kil, a na to se pač ne ozira, saj dobro ve, kdo je in kaj hoče.

Sama zdaj prisega na veliko gibanja in precej bolj zdravo in uravnoteženo prehrano, kot jo je imela prej. Svoja spoznanja pogosto deli s sledilci, zato je tudi priljubljena vplivnica. Preizkusila je že marsikaj, tako da tisto, kar pove, res drži, saj je veliko tega  pokazala z lastnim primerom.

Kakorkoli že, očitno je, da je s svojim telesom in življenjem nadvse zadovoljna, to pa se na njej še kako pozna. Kljub kakšnemu odvečnemu kilogramčku je Indira resnično  nadvse očarljiva dama, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu