Indiro Ekić užalila izjava Jasne Kuljaj o njenih prsih: "Zadnjič si pohvalila moj dekolte."

Indiro Ekić užalila izjava Jasne Kuljaj o njenih prsih: "Zadnjič si pohvalila moj dekolte." (foto: Planet TV) Planet TV
23. 5. 2018

Indira Ekić je nedavno v komentatorski oddaji Od težaka do junaka doživela nekoliko hladen tuš, ko se je voditeljica Jasna Kuljaj dotaknila velikosti njenih prsi.

Indira Ekić, ki je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija izgubila skoraj 30 kilogramov, je bila v oddaji Od težaka do junaka kar nekoliko užaljena, ko ji je voditeljica Jasna Kuljaj dejala, da njen dekolte ni ravno velik.

Beseda je tokrat tekla o ameriškem nogometu in o tem, kako bi ženske tekmovalke oblekle vso zaščitno opremo, še posebej tisti del opreme, ki je namenjen zgornjemu delu telesa. Jasna Kuljaj je ob tem komentirala, da bi imela sama nemalo težav, ko bi zaščitno opremo dajala preko svojih prsi in ob tem dodala, da Indira s tem ne bi imela večjih nevšečnosti, ker da so njene prsi vendarle dokaj majhne. "Zadnjič si vendar pohvalila moj dekolte," se je ob tej izjavi užaljeno oglasila Indira, Jasna pa ji ni ostala dolžna. "Rekla sem le, da je bil tvoj dekolte izpostavljen, nikakor pa nisem rekla, da je velik."

No, dekleti sta se na koncu pomirili in zdelo se, da večjih zamer med njima vendarle ni bilo. Vsekakor pa so ženske prsi občutljiva tema in vsak komentar mora biti še kako previdno izrečen.