Indra Ekić v izzivalnih kopalkah pokazala zadnjico, marsikomu je vzelo sapo

Indra Ekić v izzivalnih kopalkah pokazala zadnjico, marsikomu je vzelo sapo (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
13. 8. 2020

Lepotica je brez zadržkov objavila neobdelano sliko svojih oblin in objavila zapis, ki je marsikomu dal misliti.

Indira Ekić je po udeležbi v šovu The Biggest Loser deležna veliko pozornosti javnosti, na kar je sama opozorila z zapisom, ki ga je objavila ob sliki, na kateri lahko občudujemo njeno postavo - tako, kot je, brez pomoči orodij za obdelavo fotografij.

"Po zaključku šova The Biggest Loser Slovenije je vse temeljilo na postavi. Kjerkoli sem se pojavila, so pogledi in komentarji leteli na račun moje postave. “Glej jo! Se je malo zredila a ne de?” Popolne fotke, strah pred mediji, nezdrave diete.... za koga? Da pridejo moje punce na moj profil po občutek, da niso dovolj lepe? Fuck that! Dajte tole objavo v medije, napišite zraven “pokazala je rit, tudi ona ima celulit” navdihnite zraven še katero žensko, da se obleče samozavestno v kopalke ali v kratke hlače! Ker vse imamo celulit! Ker je to normalno. Srečna in zadovoljna sem! Razvijam se v osebo katero imam res rada in sem sebi na prvem mestu," je brez dlake na jeziku zapisala Indira.

S tem je opozorila na dejstvo, da je zelo pomembno, da se imamo radi, ne glede na naš videz. To je še posebej pomembno za mlada dekleta, na katere znajo vplivati podobe lažno popolnih zvezdnic, čigar fotografije preplavljajo splet. No, Indiri lahko ob tem samo zaploskamo in se zahvalimo, saj je pokazala realno sliko svojega telesa, ki je čudovito prav takšno, kakršno je. Bravo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m curvy and I like it 😻 . Po zaključku šova The Biggest Loser Slovenije je vse temeljilo na postavi. Kjerkoli sem se pojavila, so pogledi in komentarji leteli na račun moje postave. “Glej jo! Se je malo zredila a ne de?” . Popolne fotke, strah pred mediji, nezdrave diete.... za koga? Da pridejo moje punce na moj profil po občutek, da niso dovolj lepe? . Fuck that! Dajte sliko v medije, napišite zraven “pokazala je rit, tudi ona ima celulit” navdihnite zraven še katero žensko, da se obleče samozavestno v kopalke ali v kratke hlače! Ker vse imamo celulit! Ker je to normalno. . Srečna in zadovoljna sem! Razvijam se v osebo katero imam res rada in sem sebi na prvem mestu ❤️ . Influencer al kako se že napiše... whatever! Influencam na to, da se ženske kraljice počutite dobro v svojem telesu ❤️ . . #careless #lovemybody #thebiggestloser #healthylifestyle #happy

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on