Ines Erbus o novem singlu in poletnih romancah

Ines Erbus o novem singlu in poletnih romancah (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Lady
4. 8. 2017

Pevka Ines Erbus, ki ima zelo delavno poletje, se je pred kratkim vrnila z največjega hrvaškega pop festivala CMC v Vodicah, kjer je predstavila novo pesem Tornado, pod katero sta se podpisala hrvaška avtorja uspešnic Daniel Vujević in Dušan Bačić. S simpatično 23-letnico, ki ima vse več oboževalcev, smo poklepetali po njenem prihodu v Ljubljano, kjer nam je med drugim zaupala, ali je njeno srce že oddano ter kakšno mnenje ima o razvpitih poletnih romancah.

Ines je spot za pesem Tornado snemala dva dni v sočnem Piranu in enem izmed slovenskih kamnolomov. "Pod video se je podpisal  Don Bianchi, s katerim sem sodelovala prvič, režiral pa ga je eden izmed najboljših fotografov v Sloveniji Tibor Golob. Ličenje je delo Doroteje Premužič in Empere Atrizz, za pričesko pa je poskrbel Kristijan Skamljič," je zaupala Ines, ki je nekaj zapeljivih oblek priskrbela sama, nekaj pa si jih je tudi izposodila.

"Za drugi snemalni dan v kamnolomu je stajlinge izbral Tibor, rdeča večerna obleka pa je delo oblikovalke Jerneje Podbevšek Zhembrovskyy. Sicer pa so me morali za določene kadre kar precej potemniti in pozlatiti, da so dobili želeni videz. Na sebi sem tako imela samo kup zlatega nakita," je navdušeno razložila pevka, ki ji je v spotu delala družbo še ena ženska, in sicer Emilija Bukor, drugo so bili postavni fantje.

"V tem spotu nisem imela samo enega izbranca kot sicer, ampak sem si jih je privoščila kar cel avtobus. K sodelovanju sem povabila svoje oboževalce, ki so odlično odigrali vloge. Edini pogoj pri izbiri igralcev je bil starost med 18 in 35 leti. Resnično so me presenetili, pripeljali so se iz vse Slovenije, iz Prekmurja, Maribora, Pirana, nekateri tudi iz Hrvaške. Bili so fantastični," je z iskricami v očeh dejala Ines, ki je razkrila tudi prav posebno anekdoto s snemanja.

"Med snemanjem kadrov v kamnolomu, kjer je bilo nenormalno vroče, se je ravno med besedilom 'bit ču ko tornado' za mano začelo nekaj rušiti, kot mali plaz. Še dobro, da sem pod elegantno obleko nosila krokse, da sem se lahko hitro odmaknila. Na srečo je bil samo lažji preplah, tako da smo pozneje lahko normalno ponovili prizore. Je bilo pa kar ironično," je v smehu dejala mladenka.

Shujšana od stresa

V zadnjem času je opaziti, da je Ines izgubila kar precej kilogramov, kar pa ni posledica drastične diete in rigorozne telovadbe. "Po pravici povedano, sem imela trenutno dva zelo delovna meseca in sem bila aktivna ves dan. Zato postavi in prehrani nisem posvečala veliko pozornosti. Poznam veliko ljudi, na katere stres vpliva tako, da se zatekajo k hrani. Pri meni pa je ravno nasprotno, če sem pod stresom, ne čutim lakote. Ko si aktiven od jutra do večera z različnimi opravki, se to pozna tudi na postavi," je povedala lepotička, ki zaradi pomanjkanja časa ni jedla rednih obrokov, temveč je raje posegla po sadnih in zelenjavnih napitkih (smutijih), ki jih je pripravila doma ali pa kupila na poti.

"Sicer pa mi dodatno energijo daje sonce, ki ga imam zelo rada. Nisem tip človeka, ki bi se cele dneve pražil na soncu, ko imam možnost, pa se z veseljem sončim in izkoristim ta čas za počitek in sprostitev. Upam, da letos najdem čas in dobim vsaj malo zagorele polti," je razkrila Ines, ki se strinja, da je poletje tudi čas za nove simpatije. Priznala je, da je trenutno še samska. "Nimam pa nič proti poletnim romancam, zakaj pa ne," je v smehu dejala 23-letnica, ki jo najbolj pritegnejo prizemljeni, nevsiljivi, samozavestni, zabavni in spontani fantje.

Barbara Majič