Ines Erbus: "Oboževalec me je prosil za en moj las"

Ines Erbus: "Oboževalec me je prosil za en moj las" (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
2. 9. 2017

Pevka Ines Erbus, ki je pred kratkim praznovala svoj 24. rojstni dan, nam je priznala, da še sama ne dojame, kako hitro beži čas. Še pred nekaj leti je bila navihana in brezbrižna najstnica, ki je pela v skupini Foxy Teens, danes pa se razvija v zelo uspešno mlado pevko, ki s pesmimi v hrvaškem jeziku in nastopi po vsej Sloveniji navdušuje občinstvo in svoje oboževalce.

Eden od Inesinih večjih nastopov v zadnjem času je bila zagotovo na Kranjski noči, na kateri je izjemno uživala. "Na glavnem trgu se je zbralo okrog 12 tisoč ljudi. Nor občutek je, ko imaš pred sabo tako množico, ki s teboj prepeva v en glas. To je tisto, po kar se znova in znova vračaš na oder, in ves trud je poplačan. To je moja droga," je navdušeno povedala Ines, ki ne more verjeti, da so bile vse njene pesmi do zdaj tako dobro sprejete. "

Pri treh zapored (Moje oči plave, Malo se popilo, Kada cura časti) imam na YouTubu čez milijon ogledov, kar mi daje občutek, da gre za neko konstanto in da me ljudje spremljajo. To pa se pozna tudi na nastopih v živo. Včasih te kar šokira, ko slišiš občinstvo, kako glasno prepeva. Vedno me zmrazi po telesu, ko pozneje poslušam in gledam video," je priznala lepotička, ki je svojim oboževalcem zelo hvaležna, čeprav se včasih pojavijo nenavadne želje nekaterih izmed njih. "Želja je ogromno in te so zelo različne. Od standardnih selfijev pa do zanimivih primerov, ko se fantom na njihovo željo podpišem na ritnico. Doživela pa sem tudi že, da me je oboževalec prosil za en moj las," je v smehu povedala plavolaska.

Na plaži privablja poglede

Novopečena 24-letnica pa si je med številnimi nastopi vzela čas tudi zase, tokrat sicer le štiri dni. Odpravila se je na kratek oddih na otok Krk. "Tja sem odšla s prijateljicami, na Krku smo našle zelo lepe kotičke, predvsem pa mi je bila všeč kristalno čista voda," je razkrila pevka, ki si je tako nabrala tudi malce rjave barve. "Sonca načeloma zadnja leta ne prenašam več toliko kot prejšnja leta, vendar sem se letos potrudila in domov prišla lepo zagorela. Sicer uporabljam zaščitni faktor, a me na koncu še vedno opeče. Letos sem si obraz hladila in vlažila še z osvežilno vodo v spreju. Pazim pa na to, da se vsaj v najhujšem soncu umaknem v senco. Navadno na kakšno pijačo ali kosilo," je povedala Ines, ki marsikateri moški pogled na plaži pritegne s svojo izklesano postavo.

"Obožujem kopalke znamke HardSwimwear. To je odličen slovenski izdelek, ki je zelo uspešen po vsem svetu. Ko se sončim na plaži, pa imam najraje čim manj na sebi. Rada imam tako klasične kot malo bolj posebne kopalke. Odvisno, kako se počutim in kje sem," je priznala seksi mladenka, ki se je na morju dodobra spočila in odklopila misli od napornega tempa.

"Tudi telefon sem minimalno uporabljala, preprosto sem uživala. Hrana, predvsem morska, in sveže ohlajeno sadje ter plaža, spanje in dobra družba so recept za odličen dopust," je dejala Ines. V morju je najraje plavala t. i. mrtvaka, saj pravi, da je to njena nirvana. "Ko se telo umiri, ko slišiš le zadušen zvok vode in okolice, zraven pa gledaš v popolno nebo. Takrat izdihnem in preprosto uživam v trenutku. Takrat občutim čisto srečo in veselje do življenja, neprecenljivo," je zaupala Ljubljančanka, ki se je pred radovednimi pogledi na Hrvaškem z lahkoto zlila z množico. "Na plaži, kjer sem bila čisto brez ličil in z očali, me še niso prepoznali. Kar mi seveda ustreza. Se pa vprašam, ali je res tako hudo," je v smehu dejala Ines, ki se je avgusta vrnila na glasbene odre, poleg tega pa za jesen pripravlja tudi novo pesem. "Načrtov je veliko, upam pa, da najdem še kakšen dan za ponoven skok na obalo," je še sklenila.

Barbara Majič