Ines Erbus: Očaralo jo je kar pet Hrvatov

Ines Erbus: Očaralo jo je kar pet Hrvatov (foto: Zlatko Pavelić) Zlatko Pavelić
Vir: Lady
13. 3. 2017

Pevko Ines Erbus poznamo po energičnih glasbenih ritmih, saj z njimi osvaja srca oboževalcev po diskotekah v Sloveniji. 23-letnica, ki je tudi zasebno polna energije, se je tokrat nekoliko prepustila romantiki. Čeprav je trenutno samska, nikakor ni osamljena, saj je pred kratkim uživala v družbi petih postavnih mladeničev.

Ines se je po uspešnici Kada cura časti, ki ima na YouTubu že okrog milijon ogledov, odločila pokazati še svojo nežnejšo plat. Izdala je svojo prvo balado z naslovom Nemoj mi reći v sodelovanju s hrvaško glasbeno skupino Pirati, ki so jo takoj očarali z izjemnim vokalom in energijo.

Pod glasbo se je podpisal Peter Ošlaj, pri nastanku besedila pa je tokrat poleg Petra in Siniše Biško prvič sodelovala tudi pevka sama. "Vsekakor je drugačen občutek, ko odpoješ pesem, pri kateri si od samega začetka soustvarjal tudi ti. Del besedila sem namreč prispevala tudi sama.

"Ko sem jo prvič slišala, sem se takoj zaljubila vanjo in po začetnem odzivu ljudi mislim in upam, da bo osvojila tudi srca ostalih," je navdušeno povedala plavolaska, ki je pesem želela izdati že pred božičem, vendar se časovno ni izšlo.

Za pesem so Ines in Pirati posneli tudi videospot, ki je delo Zlatka Pavelića. "S Pirati smo se hitro ujeli, saj so fantje zelo sproščeni in zabavni, v čemer smo si tudi podobni. Smeha tako na snemanju videospota kot tudi v studiu ni manjkalo," je še navdušeno razkrila lepotička.

Barbara Majič