Ines Erbus: Z mamo ima močno vez

Ines Erbus: Z mamo ima močno vez (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Lady
3. 5. 2018

Pevka Ines Erbus je v svoji mami našla močno oporo. Mama jo je vzgajala s pozitivnimi zgledi. Danes se Ines kot samostojna pevka pojavlja v medijskem svetu in njena mama je to sprejela in se na to navadila.

"Moja mami je bila skrbna, prijazna in vse, kar bi si lahko želela. Mama je ena sama in hvala, da si to ti, mami. Imam jo neizmerno rada, saj me je skupaj z očetom vzgojila v to, kar sem, za kar ji bom večno hvaležna. Vrline, ki sem jih prevzela od nje, so vsekakor skrb, prijaznost in samostojnost," pove Ines.

"Zelo vesela sem, ker lahko rečem, da imam za sabo zelo lepo otroštvo, in ne pomnim, da bi imela kakšno težavno obdobje. Mislim, da sem bila kar priden in ne težaven otrok. Včasih še preveč priden."

Seveda je tudi Ines kot otrok kakšno ušpičila. "Navadno sem bila kaznovana ali pa sem bila deležna konkretnega pogovora." Ines ima danes z mamo zelo močno vez. Vesela je, da si stojita ob strani ne glede na vse. "Vedno se lahko obrnem nanjo in ona name. In včasih razmišljam, kakšna bo moja vloga, ko bom nekoč sama postala mati. Sicer pri tej misli ne zdržim kaj dolgo. Ne še," pove Ines v smehu. Od zanimivih izkušenj iz otroštva je Ines ostalo v spominu predvsem to, da danes zaradi mame obožuje vaniljev sladoled. "V otroštvu sem oboževala čokoladni sladoled in seveda sem se, kot se za damo spodobi, vsakič dobro popackala. Ko se je to redno ponavljalo, se je mami odločila, da ne maram več čokolade in da bom jedla samo še vaniljo. Še danes je moj najljubši okus vanilja!"