Ines Juranovič: Shujšala na 45 kilogramov!

Vir: Story
25. 2. 2011

Ines Juranovič se je v dveh mesecih, ki jih je preživela v izolaciji hiše Big brother zaradi nezdrave prehrane in omejenega gibanja zredila za pet kilogramov. Teh pa se je do danes z zdravim jedilnikom in redno rekreacijo znebila, saj v hitre diete ne verjame.

Takoj ko se je vrnila na ‘svobodo’, je znova vzpostavila zdrav način prehrane, zjutraj so torej obvezni misliji z jogurtom ali mlekom, predvsem pa so v ospredju naravne sestavine, med katerimi so nepogrešljivi rjavi riž in polnozrnate testenine, prav tako pa tudi ogromno sadja in zelenjave, ki jih v šovu skoraj ni videla. Je že res, kar pravijo, da se kilogrami naberejo veliko hitreje, kot se izgubijo, kar je doživela tudi Ines. Idealno težo je tako dosegla v dveh mesecih, kar pa ne bi bilo možno brez redne rekreacije.

‘’Doma imam kar nekaj naprav za oblikovanje telesa, sicer pa že komaj čakam, da bo vreme dovolj primerno za kolesarjenje, ki ga obožujem. Nad tekom pa nisem ravno navdušena. Je pa res, da se hitro pozna, če z jedilnika, še posebej v večernih urah, izključiš kruh in druge ogljikove hidrate,’’ pove Ptujčanka.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story