Ines Juranovič: Zdaj mi je najlepše

Ines se je po šovu umaknila v ozadje in se posveča delu v svojem podjetju. (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
9. 2. 2013

Ines Juranovič je po resničnostnem šovu Big Brother slavnih spet osvojila vse medije. A kmalu po koncu oddaje se je umaknila in znova zaživela življenje, kot ga je poznala pred oddajo. Novi izzivi, s katerimi se je takrat srečala, so ji dali novih smernic, po katerih neobremenjeno živi in dela.

Kar nekaj časa je že minilo, odkar je Ines Juranovič znova razburkala zvezdniški parket s svojo udeležbo v resničnostnem šovu. Takrat se je izkazala kot dobra tekmica, saj je finale Big Brotherja slavnih doživela skupaj z Jožetom Činčem. Zmaga ji je za las ušla, kar pa je ni pretirano obremenjevalo, saj se je po dolgem času odsotnosti znova vrnila v objem svojega Željka in družine.

"Takrat smo bili vsi tekmovalci deležni velike medijske pozornosti. Na trenutke je bilo precej stresno. Ljudje so imeli ogromno vprašanj, vendar so me njihova pozitivna mnenja zelo razveseljevala. Sploh ljudje na ulici. Seveda so me prepoznali in me ogovarjali. To ni bilo nikoli moteče. Izražali so svoja mnenja, pohvale, kritike in čestitke. Najbolj pa me je razveselilo, da so tudi navijali," prizna Ines.

"Za nastop v oddaji sem se odločila, ker sem želela, da bi me ljudje v resnici spoznali. To, kakšna sem, ne pa da me ocenjujejo po moji preteklosti. Prav zaradi tega sem bila toliko bolj ve­sela, da se je to zgodilo. Po šovu sem imela veliko intervjujev, različnih dogodkov, fotografiranj. Skratka, bilo je zelo prijetno," doda Ines.

"Nikoli ne bom obžalovala odločitve, da sem sprejela povabilo za sodelovanje. To je bil izziv, iz katerega sem se veliko naučila. Predvsem sem spoznala nove stvari o sebi in ogromno novih ljudi. Neprecenljiva izkušnja. Lahko bi rekla, da zelo pozitivna in dobra." Ines je v šovu stkala kar nekaj novih poznanstev, a žal s tekmovalci nima več stikov.

"Vsi smo se nekako osredotočili na svoje delo. Tako žal nimam stika z nikomer, razen z Zlatkom, s katerim se občasno kje srečava. Po udaru, ki smo ga doživeli, se je tudi moje življenje umirilo. Zdaj mi je najlepše," prizna Ines. "Moji dnevi so se ujeli v ustaljen ritem brez večjih vzponov in pretresov. (smeh) Navadno si zjutraj pripravim sadni zajtrk, s kužkom Luiem se malo pocrkljava, opravim obveznosti v pisarni. Nato sledi kosilo s fantom Željkom. Še vedno pa mi veliko časa vzame trženje kakovostnih robotskih sesalnikov iRobot. Ob večerih imam tre­ning bianboxa, privoščim si ogled kakšnega dobrega filma ali preberem dobro knjigo. Seveda ne manjkata lahka večerja in padec v posteljo."

Ines je že nekaj let v zvezi s fantom Željkom, ki jo je pri njenih odločitvah ves čas podpiral. "O poroki sva se že veliko pogovarjala. In če se bo zgodila, bo zanesljivo veliko presenečenje." Njena sotekmovalka Sandra Auer je takoj po šovu zanosila in ima hčerkico, tudi Ines že počasi razmišlja o naraščaju.

"Vesela sem za Sandro, tudi sama si želim otroka in je v planu," nam prizna Ines. "Z Željkom si dneve popestriva s potovanji ali razvajanji v dvoje. Oba sva velika gurmana, zato se bova tudi za valentinovo odpravila na romantično večerjo, se razveselila kakšne malenkosti, ki jo bova kupila drug za drugega, in uživala. Nikoli ne bom pozabila najinega najlepšega valentinovega darila. Takrat sva odpotovala v Milano, kjer sva neizmerno uživala v čaru mesta in najine ljubezni. Zelo rada potujeva, in ker bo ta pomlad za oba precej delovna, si bova privoščila še kakšen oddih. Načrtujem raziskovanje Prage."

Ines je pred kratkim dobila še eno prav posebno darilo od svojega izbranca. "Presenetil me je na najino obletnico, in sicer z najlepšim darilom - dobila sem ljubko malo čivavo, ki sliši na ime Lui. Prinesel mi ga je in okoli vratu je imel zvezano veliko pentljo, ki je bila skoraj večja od njega samega. (smeh) Lui je bil tako majhen, da je bila Željkova dlan veliko večja. Že nekaj časa sem si želela čivavo in moja želja je bila uslišana. Lui se je hitro navadil, je zelo ubogljiv, igriv, vesel. Seveda spi v svojo posteljici, rad pa se tudi crklja z nama na sedežni garnituri. Večino časa je ob meni. Na novega družinskega člana se ni bilo težko privaditi. Bilo mi je v največje veselje in občudujem ga iz dneva v dan. Zdaj, ko je zapadlo toliko snega, je še posebno smešen," doda Ines.

"Žal letos še nisem izkoristila vsega snežnega bonusa, tako da me čakata kakšno kepanje in smučanje. Kadar se postavim na smučke, se vedno spomnim, kako me je oče pri osmih letih naučil smučati. Prav iz srca se nasmejim vsem padcem in dogodivščinam. Od tega, da so se mi odpenjale smučke, letele na vse strani, do tega, kako sem se kobacala na sidro ali krogce. To so bile začetniške težave, s katerimi se srečuje vsak otrok. Ampak vesela sem, da je vztrajal, saj danes zelo rada smučam. Obožujem Pohorje, ki ga imamo pred nosom, sicer pa so mi všeč čudoviti Dolomiti in smučišča po Avstriji. Mogoče bom pregovorila mojega Željka, da me nauči bordati, saj v tem zelo uživa. Drugi zimski športi pa so zame že prenevarni. Recimo smučarski skoki in podobno." (smeh)

Napisala Michaela Margan

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story