Ingrid Ulaga na Kubi ostala brez prtljage!

Ingrid Ulaga na Kubi ostala brez prtljage! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
8. 10. 2018

Voditeljica oddaje Odtenki slave na TV3 Ingrid Ulaga se je pred dnevi vrnila s Kube, kjer pa ni šlo vse po načrtih, saj so že takoj na začetku izgubili njeno prtljago, ki pa je še do danes niso našli.

“To, da sem bila brez prtljage, je bilo zame prava nočna mora. Navajena sem namreč na neko svojo rutino s kozmetiko, svežim perilom ter vsak dan nosim druga oblačila. Poleg tega sem vzela s seboj tudi zdravila, če bi imela težave s hrano, nekaj parfumov, približno deset kopalk, da bodo lepe slike na Instagramu, ličila, brez katerih se tudi ob minimalni uporabi ne odpravim skoraj nikamor. Zdaj pa sem bila brez vsega. Kar sem imela, sem prala na roke, počutila sem se kot zombi, saj sem bila brez izdelkov za nego las ter ličil. In ja, tako je ostalo ves čas mojega dopusta, ker prtljage do konca namreč ni bilo. Ampak situacija me je začela spreminjati, prvič v življenju sem poznala, da te imajo ljudje lahko radi in si jim lep ter všeč tudi brez vsega materiala. Ja, saj sem že od nekdaj brala veliko knjig, se ukvarjala s sabo, se zavedala, da material ni vse, a dokler nisi vržen v situacijo, ko dejansko ostaneš brez vsega, ne spoznaš pravega pomena teh besed,” je svojo izkušnjo z nami delila Ingrid Ulaga, ki je vesela, da so ji ljudje takoj priskočili na pomoč.

“Kubanci in prijatelji, ki sva jih tam spoznali (bili so iz Mehike, Rusije, Kanade ter Tenerifa), so mi s svojo toplino in lepimi besedami pomagali, da sem se končno sprejela takšno, kot sem, brez vseh dodatkov in lepih oblačil. Lepo sem se počutila prvič tudi zaradi svoje osebnosti, naravnega videza. Začela sem bolj ceniti svet okoli sebe – ne nazadnje imajo ljudje s Kube povprečno plačo 25 evrov na mesec, živijo v veliki revščini, pa so vseeno pozitivni, nasmejani, plešejo, se veselijo življenja,” je zaključila Ingrid.

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografiji: osebni arhiv