Inja Zalta: Bo pobrala šila in kopita?!

Inja Zalta: Bo pobrala šila in kopita?! (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
19. 9. 2016

Ko že nestrpno pričakujemo novo sezono in ugibamo, kako usodno bo nadaljevanje Usodnega vina, so vse glasnejše govorice o odhodu priljubljene serije z malih zaslonov priromale tudi v naše uredništvo.

Glavni akterki Inji Zalti naj bi namreč bolj kot slovenski kruh zadišala priložnost študija prek oceana! 

Seveda Inja ne bi bila prva in ne zadnja slovenska igralka, ki bi si rada karierno pot in znanje utrdila tudi v tujini, sploh čez lužo, kjer so ji poti do svetovne slave zagotovo odprte na stežaj. Tudi zato, ker Inja šteje šele 22 pomladi in bi ji bilo zagotovo vedno žal, če ne poskusi.

Seveda smo nemudoma stopili v stik s televizijsko hišo Pop TV, ki nam je podala zgolj skop odgovor: "Trenutno smo še globoko sredi snemanja tretje sezone." To vsekakor drži, saj je prvi del snemanja potekal že pred mesecem dni, ko so sodelujoči igralci zaključili dopuste, drugi del pa se po njihovih besedah zdaj končuje na morju, ob lepem vremenu in dobrem vzdušju. Naj pa bi se priljubljena serija, ki je z dvema sezonama dodobra obnorela staro in mlado v naši podalpski državici, po govoricah sodeč s tretjo sezono zaključila, saj naj v glavno vlogo ne bi želeli vpeljati novega lika. Izvedeli smo, da nič kaj sramežljiva rjavolaska Inja menda razmišlja o študiju v Ameriki, podrobnosti katerega niso znane – niti smer niti fakulteta, še manj, kako si bo velik finančni zalogaj lahko privoščila – saj se Zalta na vroče govorice ni odzvala. So pa nam na te v televizijski hiši odgovorili: "Serija je živ organizem, kjer se vsi zapleti lahko odpletejo in vsaka zgodba nadaljuje, ne glede na to, kaj se je zgodilo v preteklem delu." Če je v tem vsaj malo resnice, bi bila to nedvomno velika izguba za serijo, veliko žalosti bi se tudi narisalo na obrazih zvestih gledalcev. Le čas bo torej pokazal, ali bo Martin ostal brez Nine ...

TUDI ENA ŽLAHTNA ŠTORIJA SE ZAKLJUČUJE?!

Tudi na Planet TV, kjer se predvaja uspešna vinska serija Ena žlahtna štorija, v svojih TV-napovednikih povejo, da se nam obeta zadnja sezona te serije. Pa bo res zadnja? Takole odgovarjajo: "Snemamo že četrto sezono in načeloma je to življenjska doba tovrstnih televizijskih produktov. A kljub temu ne izključujemo popolnoma možnosti, da bi vendarle nadaljevali tudi s peto sezono. Vendar je za tako odločitev še malo prezgodaj."

Tekst:  Maja Muhič