Inja Zalta in Domen Valič: Strasti se nadaljujejo

Inja Zalta in Domen Valič: Strasti se nadaljujejo (foto: POP TV) POP TV
Vir: Lady
17. 8. 2017

Priljubljena igralka Inja Zalta, ki je nastopala v seriji Usodo vino, je glavna igralka v filmu Všečkana, kjer jo bomo lahko znova občudovali v objemu soigralca Domna Valiča.

Parček je namreč v zadnji sezoni izredno priljubljene serije Usodno vino sodeloval tudi pri intim­nih prizorih, zato ni nič nenavadnega, da sta tudi pri novem projektu strasti zaigrala brez zadržkov in res prepričljivo.

Triindvajsetletna Inja je tako vnovič dokazala, da ji golota pred kamero ne povzroča težav, je pa tematika filma vse prej kot samo seksualna, saj opozarja na problematiko socialnih omrežij. Inja se je v filmu prelevila v lik 17-letne Anje, ene od najbolj priljubljenih najstnic na šoli, ki svoj status vrednotijo s številom všečkov, zbranih pod objavami na Facebooku.

Na fantovi zabavi, ki ga igra Domen Valič, se tako zapeljivi pogledi preselijo v hotelsko sobo, kjer se parček preda strastem, med posteljnimi igricami pa se tudi posnameta. Posnetek kmalu najde pot do spleta in mladoletnica se znajde v središču pozornosti in očitkov, kar seveda močno pretrese njen svet. Ko film zaokroži med dijaki na srednji šoli, ta sproži vrtinec čustev in glavno igralko pahne na rob uničenja življenja.

A. P. K.