Inja Zalta: Njena poslovna pot

Inja Zalta: Njena poslovna pot (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
7. 11. 2016

Čeprav jo poznamo z malih zaslonov, iz nadaljevanke Usodno vino, se je tokrat predstavila v nekoliko bolj rokodelski luči. V tandemu s svojim fantom, partnerjem Nacetom Paničem, sta namreč predstavila svoj novi produkt za masiranje in ga lansirala tudi na svetovni portal Kickstarter.

Mladi parček se je zdaj znašel pred skupnim izzivom, kot nam je povedala Inja, pa je OTO napovedal nov začetek za oba.

"Začelo se je s tem, da sva se spraševala, kako vse opraviti in biti pri vsaki stvari stoodstotno zraven. Sama namreč mislim, da si ustvarjalen lahko, ko kvaliteta tvojega življenja ne trpi in ko vsak izziv sprejmeš z veseljem. Z Nacetom sva se spraševala, kako, usoda pa nama je pokazala rešitev. Tako se je rodil OTO The Massage Shagger, ki je od ponedeljka naprej na voljo tudi na Kickstarterju," je njuno idejo 'na hitro' predstavila Inja in dodala, da jima je OTO sicer že prej doma dobro služil. Kljub temu da ima Inja preteklost s takšnim in drugačnim oblikovanjem - razmišljala je tudi o študiju kiparstva - sta se veliko stvari pri izdelavi OTA učila sproti.

To je sicer prvi poslovni projekt, ki Injo in Naceta povezuje poslovno, ju pa skupnih korakov na tej poti ni strah. Poleg tega pa v projektu nista sama, saj jima pomaga ekipa nadarjenih umetnikov. "Pomembno se nama zdi, da delujeva lokalno, vsaj kolikor gre. Torej delovati lokalno in igrati globalno. Zato sva se tudi odločila za Kickstarter", je še povedala Inja. Njuna ideja pa se je rodila na poti: "Na najinem prvem skupnem dopustu, čisto naključno, ko naju je na koncu dolge vožnje s prvim prototipom zmasiral prijatelj, hrvaški izumitelj, sva dobila idejo. Po peturni vožnji nama je hitra masaža res prijala in tako se je porodila ideja, da bi ta produkt lahko izboljšali, ga iz plastike naredili lesenega in zapakirali tako, da bi se ga dalo prodati prek interneta. Brez prepričljive demonstracije v živo," je začetke še pojasnila priljubljena igralka.

Tekst: Kaja Milanič