Inja Zalta razkrila, kako je bilo, ko je živela v Los Angelesu: "Uspeh je to, da ne izgubim tal pod nogami ..."

Inja Zalta razkrila, kako je bilo, ko je živela v Los Angelesu: "Uspeh je to, da ne izgubim tal pod nogami ..." (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
1. 12. 2020

Preden je svet prizadela pandemija koronavirusa, je postavna igralka svojo kariero gradila v filmski meki.

Zaradi nepredvidljivih okoliščin pa se je morala Inja Zalta, ki smo jo občudovali v nadaljevanki Usodno vino, vrniti nazaj v domovino. Zdaj je za revijo Avenija razkrila, kakšno je bilo njeno življenje čez lužo.

"Kot za vsak uspeh so potrebni trdo delo, talent, vztrajnost in veliko sreče. Moraš si upati, da te ljudje opazijo. Zavedati se je treba, da si sam ustvarjaš srečo oziroma priložnosti, saj stvari navadno ne padejo z neba. Dobro je, da uvidiš, da ne gre vse čez noč. Uspeh seveda vsak vidi drugače. Trenutno je zame uspeh že preživeti čez mesec, priti na »callback«, izpeljati nastop, na katerega sem ponosna, ali pa samo pohvala agentov in producentov. Uspeh je to, da ne izgubim tal pod nogami, da sem zvesta sebi. L. A. te lahko hitro potegne v nekaj, kar ni tvoje."

Vir: revija Avenija

Dodala je še, da je sodelovala pri raznih filmih, v reklamah in videospotih. Za to leto je imela načrtovanih še kar nekaj projektov, ki pa so jih zaradi trenutnih razmer žal morali prestaviti za nedoločen čas. Vsekakor pa upa, da bo lahko nadaljevala tam, kjer je nehala.

Morda bi vas še zanimalo: Inja Zalta odkrito o tem, da ni pričakovala javnega linča, ki jo je doletel po prošnji za pomoč