Inja Zalta (Usodno vino) je zelo hudomušna punca

Tokrat je pokazala tudi svojo bolj 
nagajivo, nedamsko plat in ekipi 
za kamerami pokazala sredinec.
 (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
7. 3. 2016

Nova se vedno rada obrne za postavnimi dekleti. In tudi tokrat se je, ko je njeno pozornost znova ujela komaj 21-letna Inja Zalta, ki v seriji Usodno vino veliko pogledov pritegne tudi zaradi svoje hudomušne narave in prikupnosti, ko se vživi v vlogo prijetne Nine.

Inja se je na snemanju dokončno sprostila.
V enem trenutku razigrana dvajsetinnekajletnika …
… v drugem že vživeta v svoje vloge mladega zaljubljenega para.
Inja in Klemen sta tudi za kamerami vzpostavila prijateljski odnos.
Klemen je sicer zasebno tudi srečen z Nino, ampak Nino Ivanšin.

Ko pa se je Nova nazadnje podala v zaodrje snemanja serije Usodno vino, smo kaj hitro ugotovili, da se je vzdušje v zadnjih nekaj mesecih sprostilo. Če so ob snemanju prvih epizod akterji kar malce prestrašeno stopali pred kamere – predvsem tisti, ki so se tovrstnega televizijskega projekta lotili prvič – je bilo ob začetku snemanja druge sezone precej drugače, naša predvidevanja in opažanja pa so potrdili tudi igralci.

"Druga sezona je res boljša. Mislim, da smo se vsi še bolj vživeli v svoje vloge, pa tudi tekst nam gre lažje z jezika. Predvsem pa je vse bolj sproščeno. Če izhajam iz sebe, lahko rečem, da nisem več tako prestrašena. Da sem zdaj bolj utečena, da zdaj tudi pri Nini bolj izhajam iz Inje," nam je povedala, medtem ko sta se s Klemenom pripravljala na uradna slikanja. In prav s Klemenom (oziroma Martinom, kot Inji rado zdrsne iz jezika) temnolaska preživi največ časa. Čeprav se igralska druščina po snemanjih le redko odpravi na skupna druženja, si včasih le privoščijo kakšno pijačko v lokalu v bližini snemalnih prizorišč v Ljubljani, saj se prav vsi strinjajo, da jim urniki, natrpani s snemanji, omogočajo, da v studiu preživijo dovolj skupnega kakovostnega časa.

In čeprav se med igralci Usodnega vina prepletajo tudi ljubezenske vezi – pred kratkim naj bi se iskrice namreč vnele med igralcem Klemenom Janežičem in 30-letno Nino Ivanšin – Injin partner zaradi narave njenega dela ni ljubosumen. "On mi zaupa in ve, da je vse, kar se dogaja na snemanju, samo del mojega poklica. Ko se kamere odklopijo, ni teh iskric, ki jih morda vidite na televiziji. Sicer me na snemanju ni nikoli obiskal, večkrat pa z mano ponavlja besedila in mi je tako v oporo," nam je zaupala Inja. Kdo je srečni izbranec, sicer ni želela razkriti, ko smo jo vprašali, ali bi z njim zaigrala v kakšnem od njenih prihodnjih projektov, pa nam je namignila, da nobena vrata pravzaprav niso zaprta. "On je glede igranja malce nesproščen, vendar mislim, da bi bilo kljub temu zanimivo. Na koncu bi se tako ali tako sprostil in užival," je še povedala.

Lepotica, ki je še pred meseci zatrjevala, da ima tudi sama kar nekaj treme pred kamerami, zdaj pojasnjuje, da se v soju filmskih žarometov v tej sezoni veliko bolje počuti. "Morda je k temu prispeval tudi odmor, med katerim sem si privoščila potovanje v Nemčijo in na Kanarske otoke – na Fuertaventuro, kjer se tudi malce deskala," priznava in dodaja, da se prav v teh dneh še toliko bolj zaveda, koliko ji tovrstni oddihi pomagajo pri opravljanju poklica. "Privoščila sem si čisti odklop. Pa saj pravzaprav ni pomembno, kje sem, lahko se 'odklopim' tudi doma. Važno mi je le, da sem v naravi ter da sem sama s seboj," še pojasnjuje.

NESREČA PRED SNEMANJEM

  • In kot smo se lahko prepričali v zakulisju, je Inja resnično živahno dekle. Kot se za takšno radoživost spodobi, je tudi sama v preteklih mesecih zabeležila kar nekaj nepričakovanih pripetljajev. "Majhnih zabavnih trenutkov je veliko, gre pa za takšne 'fore', ki jih je težko opisati. Sicer se mi je največkrat zgodilo to, da sem se tik pred začetkom snemanja polila, zaradi česa me morajo potem sušiti," nam je še zaupala 21-letnica.

Kaja Milanič

Značke: Inja Zalta

Priporočamo