Irena Yebuah Tiran: Jokala od presenečenja

5. 5. 2016 | Vir: Story
Deli

V oddaji Dan najlepših sanj vedno znova presenečajo goste. Tokrat so poskrbeli za nekaj posebnega in solz ni manjkalo. Glavna akterka tokratne oddaje je bila žirantka oddaje Znan obraz ima svoj glas Irena Yebuah Tiran. Sprva pod pretvezo, da bo nekoga presenetila, je na koncu sama doživela veliko presenečenje. Po dolgem času je znova objela bratranca!

Story: Irena, v oddajo Dan najlepših sanj so vas zvabili pod pretvezo, da boste presenetili 11-letno deklico Lano, ki si želi zapeti z vami. Ste spremljali to oddajo že prej in kakšna se vam zdijo tovrstna presenečenja?

Žal moram priznati, da imam zelo malo časa za televizijo, tako da te oddaje prej nisem gledala. Ko so me povabili v oddajo, sem si ogledala eno epizodo in se seveda ves čas jokala. Ta presenečenja so fantastična! Že tako nas obdaja toliko negativne energije, da je prav, da vsake toliko zasveti kak komet na nebu.

Story: Še pred oddajo ste vadili pesem. Kaj vam je šlo takrat skozi glavo? Ste morda sploh pomislili, da bi lahko bilo drugače? Da boste sami doživeli presenečenje?

Niti slučajno! Glede na to, da sem bila precej utrujena tisti dan, sem se bala, da glas ne bo lepo zvenel. Zato sem se precej intenzivno ogrevala. (smeh) Poleg tega sem tik pred oddajo ugotovila, da pogrešam ključe avta! In me je precej tiščalo v želodcu!

Story: Vaša sestra dvojčica Leticia je z ekipo za vašim hrbtom pripravljala presenečenje. Si navadno zaupata?

Seveda! Vedno in vse si zaupava!

Story: S sestro se torej zelo dobro razumeta. Družita se vsak dan. Če se ne, se slišita tudi po telefonu. Kako ji je uspelo skrivati vse, kar se pripravlja? Niste nič posumili?

Pravi, da zelo težko! Na srečo je nekaj dni pred oddajo lahko povedala najinim staršem. Ničesar nisem posumila!

Story: Kako je bilo, ko vam je Peter razkril, kdo prihaja?

Mislim, da je bilo zelo očitno. (smeh)

Irena Yebuah TiranStory: Zaupajte mi, kako dolgo se z bratrancem Isaacom niste videli? Ste imeli kakšne druge stike z njim pred tem?

Resnici na ljubo, smo se videli decembra 2014. Pred tem nismo imeli nobenih stikov. Zdaj pa redno komuniciramo prek socialnih omrežij.

Story: V Gani ste živeli le dobro leto dni, in še to, ko sta bili z Leticio stari dve leti. Potem ste se vrnili nazaj. S kom imate stike še danes, glede na to, da vaš oče prihaja iz Gane?

Na Whatsappu smo si vsi bratranci in sestrične ustvarili skupino, kjer se 'družimo'.

Story: Isaaca se je razveselila vsa družina. Tudi Leticia, mama Vida in oče Robert. Kako boste zdaj preživeli skupaj nekaj dni, ko bo on v Sloveniji, oz. kako ste jih preživeli?

Isaaca bomo seveda peljali po vsej Sloveniji in tudi v Italijo, Nemčijo in Avstrijo.

Story: Sami veliko potujete. Boste obiskali tudi Gano?

Bomo. Zagotovo.

Story: Kakšne obveznosti vas še čakajo v maju?

Imam kar nekaj nastopov in predstav. Povabim vas na odlično predstavo koreografinje Maše Kagao Knez z naslovom Momentum Avenija ujetih trenutkov, kjer nastopam z Leticio, Muratom in Josom 28. in 29. maja 2016 v Mladinskem gledališču Ljubljana.

Napisala MIMA

Fotografije Miro Majcen (arhiv POP TV)

Cosmopolitan

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Cosmopolitan18/2016

Naročite se na revijo Cosmopolitan:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 18/2016

Story 18/2016, od 28. 04. 2016