Iris Avdić je za naslovnico Playboya odpotovala na Bali

Iris Avdić je za naslovnico Playboya odpotovala na Bali (foto: Aleš Bravničar) Aleš Bravničar
Vir: Nova
12. 12. 2016

Slovenski fotograf Aleš Bravničar je pred svoj objektiv že drugič postavil postavno svetlolasko Iris Avdić. Iris so bralci Playboya lahko občudovali že pred dvema letoma, ko je krasila strani rubrike Sanjsko dekle. Tokrat pa je pokazala svoje čare še v editorialu, ki ga bomo lahko občudovali v Playboyu, ki izide v petek, 9. decembra.

Iris se je odzvala mikavnemu vabilu in sprejela ponudbo ter se s Playboyevo ekipo odpravila na delavnico Shoot The Center. V ta namen se je postavila tudi ob bok Gusessovi lepotici Kseniji Belousovi. Iris je uživala in z lepotico sta se takoj ujeli. Prav tako pa je z ekipo izkoristila čudovito potovanje na Bali, kjer je nastal tudi čudovit editorial, ki ga bodo bralci lahko občudovali kar na 12 straneh.

"Nad Balijem sem bila zelo navdušena, pred tem pa precej neučakana. Zame je bila to ena izmed lepših izkušenj v življenju, kajti tam sem spoznala njihovo tradicionalno kulinariko in uživala v svežem tropskem sadju," nam je priznala Iris. "Zelo me je fasciniral njihov način življenja, kako preprosto živijo, čisto drugače kot pri nas. Vsi so nas toplo sprejeli in bili prijazni. Vse se je odvijalo počasi, brez kakršnega hitenja. Navdušena sem bila tudi nad arhitekturo, saj je vse zgrajeno bolj preprosto."

Rajski Bali

Iris se je za ta korak, da svoje čare pokaže tudi v slovenskem Playboyu, odločila predvsem zato, ker je poslušala v prvi vrsti sebe. "Nisem želela poslušati preostalih, ki so polni predsodkov. V zelo kratkem času sem že videla toliko golih teles, seveda takrat, ko sem delala v zdravstvu, , ko sem opravljala pripravništvo kot medicinska sestra po končani šoli, tako da je zame golo telo postalo nekaj samoumevnega.

" Na Baliju je tako velika ekipa uživala gostoljubje pri domačinu Andreju Zorku, ki je v svoji Vili Zala gostil že številne znane Slovence. "Pri gospodu Andreju sem zelo uživala, pripravljali so najboljše jedi, predvsem sem pa bila navdušena nad njegovo ledeno kavo, ki mi jo je zelo pogosto pripravljal. Peljal nas je do najlepše vulkanske plaže in do prelepih riževih polj, ki se kar niso končala. Razkazal nam je tudi templje, vulkane, nasade kave Luwak in kar si vsa dekleta želimo – nakupovalno središče."

MIMA

Priporočamo