Iris Mulej: Bivši ujet s kokainom

Iris Mulej: Bivši ujet s kokainom (foto: Zaklop) Zaklop
Vir: Nova
5. 9. 2017

Manekenka Iris Mulej s partnerjem in hčerko Isabello trenutno živi umirjeno družinsko življenje v Črni gori, zaradi tega je njen Facebook profil poln ljubkih fotografij male princeske. Pred kratkim pa je med njenimi sledilci završalo, saj je Iris z njimi delila popolnoma drugačno objavo, kjer se je zelo razjezila in z javnostjo želela razčistiti nekatere stvari, povezane s svojo preteklostjo.

"Po navadi sem tiho, zdaj pa ne morem biti več! Moje ime spet vlačijo po medijih in poleg navajajo kup neresnic. Moj bivši partner Danijel Utješanović je bil ta teden v Dubrovniku aretiran zaradi razpečevanja droge. To je njegovo življenje njegova dejanja, zakaj se morajo mediji razpisati še o meni?! Seveda, razumem da je javnosti postal znan zaradi mene, ampak zakaj mediji pišete poleg še kup neresnic!? Na primer to, da sem bankrotirala!? Od kje vam ta informacija dragi mediji? Ali ste jo preverili? Ali ste pač leni in po liniji najmanjšega odpora napišete tisto, kar ste od nekoga slišali, prebrali ali si je nekdo to zamislil itd. Te stvari se da vse lepo preverit,« je začela zapis Iris, ki je razložila, da je prek svojega s. p.-ja uspešno poslovala tri leta, dokler ni začela veze z Danijelom Utjesanovićem.

»No, takrat sem po njegovem nagovarjanju večino svojega manekenkega dela opustila, saj me je prepričeval, da bom od zdaj naprej delala za Filmski Festival Bled. Jaz sem v projekt seveda verjela in tudi finančno prispevala (razna poslovna kosila in sestanki z ekipo BFF, gorivo za poti po Sloveniji in tujini - in verjemite mi, ni jih bilo malo!, celo za registracijo novega znaka BFFestival sem jaz plačala itd). Ker je zmanjšano število mojega manekenskega dela in zapravljanje denarja za neprofitni festival, prvič pripeljalo v slabo poslovanje tudi moj SP, mi je Utješanović predlagal naj ga zaprem, z že zgoraj omenjenim namenom, da bom od sedaj delala za festival,« je nadaljevala v zapisu in povedala, da je s. p. zaprla brez kakršnih koli dolgov, terjatev ter osebnega stečaja.

»Ne morem tudi mimo tega, da ste mediji Utjesanovića označevali kot "blejskega poslovneža", le od kje vam ta ideja? No pa saj to vam niti ni za zamerit, mogoče vam je res dajal takšen vtis, ko se je naokoli vozil z mojim avtomobilom, (beli BMW, ki sem ga SAMA vsak mesec redno plačevala in leta 2014 sem lizing tudi v celoti poplačala), redno se je pojavljal ob meni na medijskih dogodkih in v presežkih razlagal o projektu Bled Film Festival, ki je bil dvakrat izveden po zaslugi, predanosti in trdemu delu ljudi, ki še dandanes NISMO dobili plačanega niti centa,« se je razjezila lepotička in dodala, da gre velik del zaslug igralcu Radu Šerbeđiji, zakoncema Đurić, Nikoli Koja, Armandu Assanteju in preostalim, zaradi katerih so projekt lahko izpeljali, je še navedla Iris, za konec pa dodala, da ne potrebuje bogatega frajerja, ki bi jo financiral, saj si je tako rekoč vse, kar ima, kupila sama.

Tudi ekskluzivno za Novo

Iris smo poklicali tudi na uredništvu in po premisleku nam je še zaupala: "Večinoma sem takšne žaljive pripombe medijev spregledala in si rekla 'Iris, predihaj zadevo, saj bo kmalu mimo, itak pa edino šteje to, da te zares poznajo tisti ljudje, ki so ti v življenju pomembni'. In ja, res je tako, ampak veste, tudi jaz sem samo človek, ki me takšne stvari vsakič prizadenejo, in odkar sem postala mamica najini čudoviti deklici Isabelli, me laži in žaljivke še toliko bolj prizadenejo, očitno pa je bila tokrat le še kapljica do roba moje potrpežljivosti. In ker imate mediji to moč, da lahko ustvarite negativno ali pozitivno sliko osebe, sem si rekla, da je dovolj tega namigovanja, kako sem le puhla misica, ki si išče partnerja, s katerim se lahko okoristi.

No, v tem primeru se je z mano okoristil Utjesanović in lahko samo še to rečem, da on ni bil moj edini primer takega bivšega. V življenju sem si vse ustvarila sama, meni nihče ni plačeval dragih potovanj, nihče mi ni kupil avta, dragih torbic in oblek. Vse, kar imam, sem pošteno zaslužila sama in sem na to ponosna in mislim, da je čas, da se tudi mediji malce umirijo z namigovanji o stereotipnih puhloglavih manekenk, misic, ki iščejo v svojem partnerju le korist. Vam povem, da je takšnih koristoljubnih žensk veliko več okoli vas v zasebnem življenju kot pa na naši estradi."

Maja Muhič

Priporočamo