Iris Mulej je izjemno ponosna na hčerkico Isabello: "Vsak dan me uči." Poglejte, kako podobni sta si!

Iris Mulej je izjemno ponosna na hčerkico Isabello: "Vsak dan me uči." Poglejte, kako podobni sta si! (foto: Bernarda Plavšič) Bernarda Plavšič
3. 6. 2020

Iris Mulej je izjemno ponosna na svoja otroka, malega Arrona, ki je pred kratkim upihnil prvo svečko, in na hčerkico Isabello, ki je čedalje bolj podobna svoji mami.

Pred kratkim je na družbenem omrežju nekdanja manekenka objavila ganljiv zapis in z njim pokazala, koliko ji pomeni Isabella. "Princeska moja lepa. Vsak dan me uči. Uči potrpljenja, umirjenosti, uči o drobnih stvareh, ki jih jaz brez nje sploh opazila ne bi ... pa o tem kako hitro lahko ob njenih tisočih NE-jih in uporniških pogledih izgubim živec, ob enem pa kako sem lahko močna, da to sprocesiram brez jeze in vpitja. Ampak priznam, ne uspeva mi vedno in se zaradi tega veliko tudi obremenjujem."

Objavila je lepo sliko svoje hčerke, marsikdo od njenih sledilcev pa je opazil podobnost med njima. Mala Isabella ima lepe, temne in dolge lase, tako kot njena mama. Zato ni nič nenavadnega, da se marsikdo že sprašuje, ali bo Isabella šla po maminih poteh in nekoč tudi sama suvereno stopila na modne piste.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨𝑀𝑦 𝑏𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑝𝑟𝑖𝑛𝑐𝑒𝑠𝑠👑 • Princeska moja lepa ☺️🥰🥰👑. Vsak dan me uči. Uči potrpljenja, umirjenosti, uči o drobnih stvareh, ki jih jaz brez nje sploh opazila nebi... pa o tem kako hitro lahko ob njenih tisočih NE-jih in uporniških pogledih, izgubim živec, ob enem pa kako sem lahko močna, da to sprocesiram brez jeze in vpitja. Ampak priznam, ne uspeva mi vedno in se zaradi tega veliko tudi obremenjujem. #canyoufeelme ? 🙈😬 Kako pa ve premagujete takšne in drugačne uporniške izpade vaših najdražjih sončkov? 😬🙏 En lep vikend vam želim vsem! 🥰🤗 • • • • #myprincesses👑👑 #myprincess👸🏽 #parentingishard #learninglife #whiteinteriors

A post shared by 𝙄𝙍𝙄𝙎 𝙈𝙐𝙇𝙀𝙅 ❤️ 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 & 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 (@free_spirit_mama) on