Iris Mulej je opisala, kaj je bila njena največja bojazen, ko gre za sinčka Arrona in mu namenila čudovit zapis

Iris Mulej je opisala, kaj je bila njena največja bojazen, ko gre za sinčka Arrona in mu namenila čudovit zapis (foto: Metka Majcen) Metka Majcen
19. 1. 2021

Nekoč uspešna manekenka, zdaj pa podjetnica in mamica, ne skriva svojih čustev, ko gre za njena otroka, Isabello in malega Arrona.

To, koliko ji pomenita, je jasno razvidno že na njenem Instagram profilu, kjer objavlja lepe družinske prizore - tokrat pa je razveselila še s čudovitim zapisom, ki ga je v angleščini objavila ob sliki, na kateri je v družbi nadvse simpatičnega Arrona.

"Ko sem postala mama, najprej hčerki Isabelli, sem mislila, da je ni čez povezavo mame in hčerke ... in to je res. A ko sem postala mama temu majhnemu fantku, sem spoznala drugo perspektivo nove ljubezni in nove povezanosti ... ne boljšo, temveč drugačno!"

Bil je naša nova luč v norem letu 2020, a hkrati sem prestajala največji strah - kako zaščititi tega majhnega dojenčka, ko svet nori! Ko ga držim v naročju je tako, kot da bi držala svoje srce zunaj telesa. Vedno ga hočem zaščititi, objemati, paziti nanj ... Medtem ko ga držim, pogledam v ogledalo in v odrazu vidim ves moj svet.

Globoko hvaležna sem, saj zaradi njega izkušam različna, a hkrati enaka načina ljubezni kot mama punčke in fantka. Več kot srečna sem, da sem na tem svetu spoznala njegovo dušo," je iskerno zapisala Iris. Ob tem je marsikoga ganila, saj je jasno pokazala, kako iskrena je ljubezen do njenih otrok.