Iris Mulej je pokazala svojega lepotca, poglejte si, kako velik je že ta očarljivec!

Iris Mulej je pokazala svojega lepotca, poglejte si, kako velik je že ta očarljivec! (foto: Metka Majcen) Metka Majcen
6. 11. 2020

Manekenka, podjetnica in spletna vplivnica Iris Mulej ne skriva, da je zelo ponosna na svojo družino.

Dolgonoga Iris ima dva otroka, starejšo hčerko Isabello in mlajšega sinčka Arrona, ki očitno postaja pravi lepotec, če sodimo po lepi fotografiji, ki jo je ponosna mamica objavila na svojem Instagram profilu.

Očitno pa jo tarejo iste težavice kot druge mamice, saj je zapisala: "Velikokrat me sprašujete, kako mi z otrokoma uspe narediti dejansko uporabne slike. Težko!!! 
Z Isabello še gre, z Arronom pa je kar projekt. Mam pa eno rešitev, ko vem da bo vsaj par minut priden in “sprejemljivo” pri miru... to so razni prigrizki! Tko da, tu sem mu pod nos pomolila tole kjut silikonsko modro škatlico v obliki mucke in mu je bil najprej izziv odpret jo, potem pa papat iz nje."

Nato je svoje sledilce spraševala, kako oni "podkupijo" svoje otroke in jih pozvala, naj nasvete delijo z njo. Upamo, da bo dobila kakšnega, ki ji bo prišel prav.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj lepotko 💙🥰 Velikokrat me sprašujete, kako mi z otrokoma uspe narediti dejansko uporabne slike. Težko!!! 🙈😅🤷🏻‍♀️ Z Isabello še gre, z Arronom pa je kar projekt 🙈🙈😬💪🤷🏻‍♀️ Mam pa eno rešitev, ko vem da bo vsaj par minut priden in “sprejemljivo” pri miru... to so razni prigrizki!😅 Tko da, tu sem mu pod nos pomolila tole kjut silikonsko modro škatlico v obliki mucke in mu je bil najprej izziv odpret jo, potem pa papat iz nje 🙈😅😋🤪🤷🏻‍♀️ Kako pa vi podkupite svoje otroke za kakšno kjut slikico? Delite nasvete prosim 😅🙏🙏 Nočkooo! 🤗 Škatlica je @liewood_design , okrasni slinček @elodiedetails , oboje iz @malizakladi #happybabyboy #cutebabyboy #cutebabyboys #happykiddos #babysmile #cutesmile #cutesmiles #myhappiness❤️ #myhappymoments #myreasontosmile

A post shared by 𝙄𝙍𝙄𝙎 𝙈𝙐𝙇𝙀𝙅 ❤️ 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 & 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 (@free_spirit_mama) on