Iris Mulej je pokazala svojo sanjsko kopalnico, a v njej ni bila sama - imela je prisrčno družbo

1. 3. 2022
Deli
Iris Mulej je pokazala svojo sanjsko kopalnico, a v njej ni bila sama - imela je prisrčno družbo (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Naša nekdanja manekenka v svojem domu v Črni Gori nadvse uživa in svojim sledilcem občasno pokaže, kako lepo je pri njih.

Tokrat je Iris Mulej pokazala posnetek lepe in velike kopalnice, ki ji jo marsikdo zavida, a pri tem je imela posebnega pomočnika - sinčka Arrona, ki je zdaj že navihan fantiček, na katerega je njegova mamica izjemno ponosna!

Preberite še: Tako je po ločitvi videti Renata Bohinc, nam se zdi noro mladostna

"My good, precious, little boy. Tale kompletek iz @amareen.slovenija je pri nas veliko olajšanje pri uvajanju na školjko, še posebej pomembno pa je to, da otroku pri sedenju na wc školjki ne bingljajo noge, saj s tem prihaja do oteženja samega odvajanja in veliko otrok zaradi tega trpi zaprtje. No, mi teh težav nimamo! Sicer pa je klopca odlična tudi za vse druge primere, ko otrok potrebuje dodatno višino (naprimer umivanje rok in zobkov v lijaku, pomoč v kuhinji itd.)," je ob posnetku zapisala ponosna Iris.

Očitno Arronu vse že gre odlično od rok, saj pripomočke brez težav uporablja sam. No, če pa se le zatakne, pa je tukaj vedno mamica Iris, ki malčku potrpežljivo pomaga in mu stoji ob strani.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan