Iris Mulej je s hčerko Isabello uživala na snegu

Iris Mulej je s hčerko Isabello uživala na snegu (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
20. 2. 2017

Manekenka Iris Mulej je razpeta med Slovenijo in Črno goro, kjer živi s partnerjem Admirjem Barčićem in hčerko Isabello. A trenutno je črnolasa lepotica na domači zemlji, kjer je dojenčici prvič pokazala sneg, ki ga v sončni Budvi seveda ni.

Iris pravi, da se vedno rada vrača domov, čeprav jo tokrat pošteno zebe, saj je navajena toplega in sončnega vremena v Budvi. "Z Isabello sva se videli z družino in prijatelji, najbolj pa sta se jo razveselili obe babici, ki sta komaj čakali, da spet stisneta in poljubčkata svojo vnukinjo. Jaz sem imela še nekaj opravkov in sestankov, ko pa nam je čas dopuščal, smo veselo vozičkali po snegu," zaupa Iris, ki živi v okolici Ljubljane. Okrog hiše ima veliko narave, družbo pa ji dela tudi soseda, ki je rodila dva tedna za njo, s katero se skupaj odpravita z vozički po bližnjih poteh. "Isabellin voziček Mima ima tudi dodatno zimsko opremo 'winter kit', ki sem jo prav tako kupila v otroški trgovini Mali zakladi. Oprema je odlična zaradi platnene kapuce z umetnim krznom, ki jo pogrneš prek strešice vozička in tako preprečiš kakršno koli pihanje okoli otrokove glave. Spodnji del vozička pa oblečem v krzneno platneno vrečo in hčerka je varno zaščitena pred mrazom, saj ji nikjer ne piha in je ne zebe," navdušeno razloži lepotica in doda, da dojenčica snega fizično še ni spoznala, ga pa je videla. Za v mraz jo mamica tudi primerno obleče.

"Pozimi ima kapico vedno na glavi, ne glede na to, ali smo v Budvi ali v Sloveniji. Medtem ko jo za na sprehod v Budvi oblečem le v topel pajacek, jo pokrijem z odejico in položim v voziček, jo v Sloveniji oblečem kar v zimski kombinezon," razloži Iris in doda, da je kot majhna deklica in najstnica oboževala zimo. "Sem tudi smučala, in če bo Isabella pokazala željo, jo bomo naučili. Sicer pa se bova sankali, kepali, naredili pa bova tudi sneženega moža. Sama sem zelo rada delala tudi sledi in odtise v snegu oziroma danes popularen angelčke," je še dodala črnolasa lepotica, ki pa kljub temu ni velika navdušenka zime in mraza. Raje namreč uživa na toplem soncu.

Barbara Majič