Iris Mulej jokala zaradi Denisa Avdića

Vir: Story
11. 7. 2013

Manekenka Iris Mulej v zadnjih dneh nima ravno veliko razlogov za veselje, saj se je razšla z dolgoletnim fantom Črtom Slavcem, obenem pa zaradi žaljive izjave komika Denisa Avdića razmišlja še o tožbi zoper njega.

"A bi kdo rabljeno plastično igračko za krajšanje prostega časa? Berem, da je Iris Mulej samska," je po tem, ko se je izvedelo, da je manekenka samska, na Facebooku zapisal komik Denis Avdić. Iris pa je ta stavek vse prej kot nasmejal, nasprotno, zaradi te izjave je potočila kar nekaj solz.

"Imam se za močno osebo, ki jo govorice in neresnice ne spravijo kar tako iz tira, vendar me je ta izjava resnično globoko prizadela, celo tako, da me je kar nekajkrat spravila v jok. Tudi sama sebe sem presenetila, da mi je takšna stvar tako močno prišla do živega, saj sem v zadnjih desetih letih, odkar se pojavljam v javnosti, doživela že marsikateri komentar, povezan s svojim videzom, pametjo, delom, ljubeznijo in drugimi področji, pa se nikoli nisem tako vznemirila," pove Iris, ki ji ta trda koža očitno ni pomagala pri tem neljubem dogodku.

"Veliko prenesem, niti me ni toliko prizadelo to, da se je obregnil ob 'plastiko', saj nikoli nisem skrivala, da sem si povečala oprsje, tako kot to zanika večina naših estradnic, ne morem pa mimo tega, da se o meni govori kot o igrački, saj sem navsezadnje le človek in živo bitje, in ne igračka za krajšanje časa," vznemirjeno pripoveduje Iris, ki se je že obrnila na svojega odvetnika Davida Slugo.

Več o tej sporni izjavi in tem, kako je nekdanje dekle branil Črt, ki je v sporočilu za javnost do potankosti pojasnil vse očitke na račun Irisine lepote, preberite v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 29/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 29/2013

Story Story 29/2013, od 10. 07. 2013