Iris Mulej komaj čaka poletje, preživljala ga bo ob svojem bazenu, samo poglejte to razkošje!

31. 3. 2022
Deli
Iris Mulej komaj čaka poletje, preživljala ga bo ob svojem bazenu, samo poglejte to razkošje! (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Naša nekoč uspešna manekenka, zdaj pa vplivnica, je izjemno ponosna na svoj dom, ki ga ima v Črni gori.

Iris Mulej je prava ljubiteljica poletja in že komaj čaka, da bodo ozračje ogreli topli sončni žarki, ki kar kličejo po poležavanju ob morju ali bazenu. No, je tudi prava srečnica, saj ima bazen kar pred domačim pragom!

V preteklosti je večkrat pokazala, kako njena družinica sproščeno uživa v lepih, poletnih trenutkih, ki si jih vzamejo samo zase - najraje se odpravijo na teraso, ob bazen, v katerem se malce pohladijo. Njena otroka, starejša hčerka Isabela in sinček Arron že komaj čakata, da bosta lahko zaplavala v domačem bazenu, seveda pod budnim nadzorom njunih staršev.

Iris si poleti tudi rada vzame čas, da obišče Slovenijo in nekaj časa preživi z družinskimi člani in tukajšnjimi prijatelji. Čeprav živi v tujini, naravnost obožuje trenutke, ki jih preživi tukaj - vedno se ima lepo in zna ustvariti nepozabne trenutke.

Čeprav se zdi, da je poletje še daleč, čas hitro mineva in kot bi trenil, bodo vroči dnevi tukaj. Do tačas pa se lahko malce potolažimo s pogledom na njen bazen, ob katerem hčerkica uživa tudi takrat, ko ni sezona kopanja.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan