Takšna lepotica je mama Iris Mulej in takole zažiga v kopalkah

4. 9. 2023
Deli
Takšna lepotica je mama Iris Mulej in takole zažiga v kopalkah (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Manekenka Iris Mulej je presrečna, saj jo je njena mama po dolgem času obiskala v Črni gori.

Vplivnica in manekenka Iris Mulej je letos dočakala tisto, kar je čakala že vrsto let. Njena mama jo je letos končno obiskala v Črni gori, kjer si je Iris ustvarila družino in družinsko hišo, obiska mame pa se je Iris noro razveselila, presrečna pa sta bila tudi vnuka, ki babico naravnosto obožujeta.

Darja Zgonc in Edi Pucer na POP TV doživela veliko spremembo in zdi se, da so to opazili tudi gledalci, tukaj so podrobnosti

"Moja mami hvala Bogu ni utrpela poplavne škode, edino kar je, je v neurju na njenem dvorišču pristala sosedova streha 😣... pa njen vrt je bil ravno toliko uničen zaradi obilnega dežja, da jo je za letos malce prišparal pri delu. In ker ta mesec zaradi uničenega pridelka nima toliko dela z vrtom kot ponavadi, se je odločila, da končno pride k nam na "dopust" v Črno goro. 🥰🙏 🏞🌴🌞🌊 Vsaj nekaj dobrega v slabem 🙈🙏... sicer pa vam želim vse dobro, da ste le na varnem in s streho nad glavo," je na svojem Instagramu zapisala Iris.

No, mnogi so hitro opazili, da je mama manekenke Iris Mulej prava lepotica in da sta si z Iris neverjetno podobni. Mnogi pa seveda niso spregledali, da je Iris objavila tudi njene fotografije v kopalkah, ki naravnost osupljajo. Mnogim je bilo v hipu jasno, po kom je lepa Iris podedovala lepoto, saj je jasno, da je njena mama prava krasotica, ki osvaja s svojo postavo in mladostnim videzom.

Iris ne skriva, da se je obiska zelo razveselila tudi zato, da jo je mama malo razbremenila in da sta s srčnim izbrancem lahko kakšen večer preživela povsem sama in se posvetila drug drugemu, kar je sicer veliko težje, ko so v Črni gori sami. Tudi Isabella in Aaron babico obožujeta in sta bila navdušena nad njeno družbo in vidi se, da sta z njo izjemno tesno povezana.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Marjanom Pipenbaherjem

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem