Iris Mulej med poletom doživela nevšečnosti

Iris Mulej med poletom doživela nevšečnosti (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
16. 4. 2018

Lepotička Iris Mulej je praznike in zadnje dni marca izkoristila za obisk družine ter za službene obveznosti v Sloveniji.

Manekenka in mamica, ki se je že pred leti s partnerjem preselila v Črno goro, se rada vrača domov k družini. Tudi tokrat ji je družbo delala njena draga Isabella. V dobrih desetih dneh, kolikor jih je preživela v Sloveniji, je uživala v naravi in družbi najbližjih, pa tudi številnih službenih obveznostih.

Kot je zaupala svojim sledilcem, ima malčica kar nekaj težav s pristajanjem, ki jih Iris rešuje z dojenjem. "Tako sva preživeli celoten polet, malčica se je dojila in spala. Niti za sekundo ni izpustila mojih prsi," je priznala temnolaska, ki dobro ve, da dojenje zmanjšuje pritisk v otroških ušesih.

Dekleti sta med poletom doživeli hude turbulence, zaradi česar je bilo manekenko pošteno strah. "Česa takega še nisem doživela. Morda je to le zaradi dejstva, da sem postala mama. Medtem ko držim hčerko v rokah, me je strah, da bi se ji kaj zgodilo," je priznala Iris, ki je tako kot Isabella kljub lepim trenutkom v Sloveniji komaj čakala, da se vrne v objem svojega dragega.

Foto: osebni arhiv