Iris Mulej: Nastavlja se

»Pa koliko časa bo še jedel ta 'jabuk'? Sploh me ne pogleda?!« (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
14. 6. 2011

Tale naša Iris! V nedeljo bo dopolnila komaj 30 let, mediji pa imamo občutek, da je z nami že vsaj pol stoletja.

 

Po bleščeči osvojitvi naslova miss Kopra je zmagala še na vseh drugih lepotnih izborih, kjer se je pojavila, na testih inteligence je osvojila tako visoke rezultate, da parajo gate, postala je manekenka in fotomodel, sanjsko Playboyevo dekle in še ponosna lastnica čivave po imenu Tiger … da o tem, kako je bila odločna (a ne najbolj uspešna) tožnica revije Nova zaradi razžalitve časti, sploh ne govorimo.

 

Šesti je pravi

In ker našo Iris spremljamo že od njenih čisto prvih stopicanj po medijski sceni, nam je ob slikah, ki jih je na prestižni lokaciji ob slovenskem morju posnel naš fotograf, zaigralo srce. Končno je lepotica umeščena tja, kamor spada: v razkošje najvišjega razreda! Od nekdaj pač ni bilo tako, njene determinante so do zdaj bolj ali manj neposrečeno določali njeni partnerji, predvsem dva resna partnerja, sicer pa jih je bilo tako ali tako vsega skupaj zgolj šest, s katerimi je bila tudi intimna. Z zadnjim, Črtom Slavcem, pa je vse končno postavljeno na pravo mesto.

 

Postavni fotograf Črt Slavec, zdaj že dolgoletni stalni partner Iris Mulej, pa se očitno zaveda dobrega ulova, saj nič ne prepušča naključju. Svojo lepotičko razvaja z razkošjem, ona pa ob njem žari od sreče. Sicer ju imamo na sumu, da sta fotografa opazila, a ju javno razkazovanje očitno še malo rajca.

To! Naj bosta zgled še drugim znanim parčkom, naj v njih zbudita sočutje do unovčljivih fotk željnih fotografov, mi pa obljubljamo, da bomo za take in podobne fotke pošteno plačali. Čim več nage kože in čim več akcije, tem večji bo znesek.