Iris Mulej: Občasno se sporečeta

Iris Mulej (foto: Črt Slavec) Črt Slavec
Vir: Story
12. 8. 2011

Manekenka Iris Mulej se s fantom, fotografom Črtom Slavcem, največkrat sporeče zaradi nepomembnih vsakdanjih stvari, zato tudi hitro in odraslo razrešita spore. Iris pravi, da še ni bila s fantom, s katerim bi se lahko o vseh težavah v razmerju odkrito pogovorila.

Story: Krajši dopust sta že preživela na slovenski in hrvaški obali. Se to poletje odpravljata še kam dlje?

Razmišljava o potovanju v zadnjem hipu v Grčijo ali Egipt, le prost termin morava najti, saj bova ves avgust oba zelo zaposlena. Sicer pa se ob prostih vikendih vedno odpraviva na izlet, pa naj bo to na Obalo ali na Bled, pomembno je le, da skupaj preživiva čim več časa.

Story: V zadnjem času sta veliko skupaj, saj sodelujeta tudi na poslovnem področju - Črt za kamero, vi pred njo ...

Mogoče je samo tako videti, vendar dejansko sodelujeva bolj redko, saj se Črt pretežno ukvarja z arhitekturno, avtomoto in športno fotografijo, v modni pa je manj aktiven, saj mu ne pomeni toliko kot prej naštete, pa še manj se zasluži.

Pri modi je vseeno lažje prodreti (na našem trgu), na drugih področjih fotografije pa brez tehničnega znanja in drage opreme težko zadovoljiš stranke. Sva pa posnela skupaj nekaj katalogov za Lisco, veleplakate za ljubljansko Supernovo in salon CAT, športno kampanjo za fitnes Megacenter ter druge naročnike.

Naslednji teden pa komaj čakava na snemanje, saj me bo Črt upodobil kot Laro Croft v pravi simulacijski paintball vojaški opremi za podjetje B33.

Story: Pa se kdaj na fotografiranju s Črtom sporečeta? Kako zgladita nesporazume?

Seveda občasno pride tudi do prepirčka, a je to sestavni del vsakega poslovnega in intimnega odnosa. Mogoče se pri drugih fotografih poskušam dlje zadrževati, preden povem svoje mnenje, ali ga povem na bolj blag način. Črtu pa seveda lahko povem tudi v bolj ostrem tonu, zaradi česar se včasih sporečeva. Vendar se tako o poslovnih kot zasebnih stvareh nisva sposobna prepirati več kot pet minut, saj se imava preveč rada, da bi se dolgo grdo gledala, vedno pa se pomeniva kot zreli osebi.

Celoten intervju si preberite v reviji Story.

Nova Story že v prodaji

Story