Iris Mulej: Oblačila si je prislužil kar sam

Iris Mulej (foto: Črt Slavec) Črt Slavec
Vir: Story
27. 11. 2011

Manekenka Iris Mulej se skoraj na vsakem dogodku, ki poteka na prostem, pojavi s svojo čivavo Tayem, ki upravičuje rek, da je pes resnično človekov najboljši prijatelj. S tem se strinja tudi Iris, ki svojega ljubljenčka vedno in povsod prinese s seboj, tako ima tudi svojo torbo, v teh mrzlih dneh pa stanovanja ne zapusti brez toplih pasjih oblačil.

Story: V mrzlih dneh ne poskrbite, da je toplo le vam, temveč tudi vašemu štirinožnemu ljubljenčku Tayu. Kje nakupujete njegovo gar­derobo?

Ko sem pred štirimi leti kupila Taya v Miamiju, sem tam nakupila tudi veliko različnih pasjih dodatkov in oblačil. V Sloveniji sem prav tako kupila nekaj stvari, vendar ne veliko, saj je bil Tay nekaj časa model za pasja oblačila znamke Buba in je tako dobil veliko različnih stvari, od prehodnih lahkih oblačilc pa do puhovk in toplih puloverčkov za zimo.

Story: Imate doma posebno omaro ali predal, kjer ima shranjene vse stvari?

Njegove stvari imam pospravljene po nekaj predalih in po nekaj škatlah.

Story: Je pri hišnih ljubljenčkih tudi tako razvita moda? Obstajajo modni trendi in različne kolekcije, med katerimi lahko izbirate?

Seveda, vendar moram reči, da se sama ne oziram ravno na te stvari. Pri Tayu pazim predvsem na to, da ga v hudem mrazu toplo oblečem, saj se v nasprotnem primeru zelo hitro prehladi, kar je značilno za čivave, saj izhajajo iz mehiške pokrajine. Moja pa se je tudi rodila v toplih krajih.

Več v reviji Story.

Nova Story že v prodaji

Story