Iris Mulej od blizu in brez šminke: Njena koža je še vedno napeta, gladka in brez gubic

Iris Mulej (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
19. 8. 2020

Manekenka, mamica, partnerka in podjetnica. Iris Mulej ima veliko življenjskih vlog, vse pa opravlja s kar največjo predanostjo.

Njena družina ji je vedno na prvem mestu, kar lepa Iris nenehno dokazuje z dejanji in besedami, pri tem pa ne pozabi nase. Dobro se zaveda, da je treba negovati svojo dušo in telo, saj če smo sami zadovoljni, lahko osrečimo druge.

Zato ne preseneča dejstvo, da Iris veliko pozornosti posveča negi svoje kože. Nekaj časa je trajalo, da je odkrila kremo, ki ji najbolj ustreza, to pa je delila tudi s svojimi sledilci. Ob tem je objavila sliko, na kateri jo lahko občudujemo brez trohice šminke.

Marsikoga čudi dejstvo, da je njena koža tako gladka in da ni videti nobenih gubic. Za to so delno zagotovo zadolženi geni, a tudi pravilna nega in prehrana sta tisti, ki lahko naredita razliko. Pri skrbi zase se gre zgledovati po tistih ljudeh, ki s svojim primerom pokažejo pot. Iris je zagotovo med njimi, kar dobro vedo njeni zvesti oboževalci, zato jo tudi imajo tako radi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A veste tisti občutek, ko imaš na obrazu suho kožo pa sprobaš kup krem za suhi tip kože in so vse premastne a obenem ne vlažijo... ali pa preizkusiš kreme za normalno kožo, da vsaj dobiš tisto nekaj vlage, vendar spet ni ok, ker so kreme premalo bogate za nas s suho kožo. No, tale krema od @nora4cosmetics pa bo zadovoljila vse tipe kož. Če imaš suho, normalno ali mastno kožo. Obljubim! 🙌 Njena skrbno izbrana formula, ki je mimogrede 100% naravna ter primerna tudi za vegane, je zasnovana tako, da bo delovanje kreme po nanosu poskrbelo za navlaženost v tvoji koži za kar 72 ur! Cool, a ne?!💆🏻‍♀️😍✨👌 • Daj ji priložnost tudi ti, zdaj z mojo kodo IRIS10 še ceneje... aja pa še poštnina je ta mesec brezplačna 😃👍 • • • • • #naturalcosmetic #naravnakozmetika #slovenskakozmezika #slovensko🇸🇰 #naravno #slovenskiizdelki #negaobraza #beautyproduct

A post shared by 𝙄𝙍𝙄𝙎 𝙈𝙐𝙇𝙀𝙅 ❤️ 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 & 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 (@free_spirit_mama) on