Iris Mulej po dveh porodih pokazala zares sijajne noge

Iris Mulej po dveh porodih pokazala zares sijajne noge (foto: Zaklop) Zaklop
20. 1. 2020

Slovenska manekenka Iris Mulej se lahko pohvali z nogami, ki ji jih mnoge zavidajo.

Uspešna slovenska manekenka Iris Mulej se tudi po dveh porodih lahko pohvali, da ima zares fenomenalno postavo.

Nedavno je prebolela virozo, zdaj pa se počasi vrača nazaj v stare tirnice in ob tej priložnosti je na Instagramu objavila čudovito fotografijo, ki je pri mnogih požela veliko zavidanja.

Težko je verjeti, da sta za njo dva poroda, saj se zdi njena postava nedotaknjena. Še posebej pa njene neskončno dolge noge, ki ostajajo dih jemajoče.

Manekenka že nekaj časa živi in ustvarja v Budvi, kjer si je s svojim partnerjem ustvarila čudovito družinsko gnezdece in kjer cela družina še kako uživa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling like I’m coming back... 💫❤️ • Ne vem zakaj, ampak že kak teden (kljub bolezni prejšnje dni) se počutim nekako pozitivno. Vedno več opravkov in obveznosti je z vsakim dnem za mano. Počutim se, kakor da prihajam nazaj (s časom grem iz minusa proti nuli 🙈😁), da mi ostaja več časa za otroka in zase. Ali je pa to samo nek občutek, ki nam ga daje na začetku novo leto, ko si mislimo “letos pa bom zaključila, kup stvari, ki mi jih prejšnje ni uspelo...” hmmm, kaj mislite? 🤔🤔 Boljš, da neham bluzit... lep večer vam želim 😁🤗 • • • • • Photography: @metka_majcen #positivevibesonly💯 #fashionloverstyle #fendimania #fendilovers #fendilover

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on