Iris Mulej po porodu pokazala čudovito postavo

12. 8. 2019
Deli
Iris Mulej po porodu pokazala čudovito postavo (foto: Zaklop)
Zaklop

Slovenska manekenka Iris Mulej ima tudi po porodu sina Arrona zavidanja vredno postavo.

Iris Mulej je znana po tem, da ima tudi v času nosečnosti sijajno postavo in da nikoli ne pridobi kaj veliko odvečnih kilogramov. Tudi v drugi nosečnosti je bilo tako. Manekenka je že nekaj mesecev po rojstvu sina skočila v kopalke in osupnila.

Iris ima zares zavidanja vredno postavo in verjetno se številne mamice sprašujejo, kako ji uspe. Vsekakor se zdi, da ima odlične gene, dejstvo pa je, da Iris tudi izjemno premišljeno načrtuje svoje obroke, ki so kar se le da zdravi in polni hranilnih snovi.

Iris bi se prav lahko že sprehodila po modni brvi, saj je videti naravnost fantastično in le malokdo bi pomislil, da je nedavno rodila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️ Načeloma se nerada sončim oziroma, se soncu “pametno” izpostavljam. To je ponavadi po 16h uri in obvezno z zaščitno kremo SPF 30, sploh obraz si zelo pazim, ker vemo kako hitro nam sonce lahko postara kožo. Zato pa sem bila ta teden še posebej jezna sama nase, saj mi je sonce noge in hrbet pošteno opeklo. Pa ne ker bi se mu neumno izpostavljala ampak toliko stvari je za postorit tudi okoli hiše (ne samo notri) zato vsakič, ko mi oba zaspita, to izkoristim in grem pač v akcijo. 😉💪 Tako sem pospravljala na dvorišču ter po vrtu, nežen vetrič pa me je medtem prijetno hladil... vsi vemo kako nevarna je lahko ta kombinacija in zvečer se je pokazala tudi temu primerna barva “kuhan rak” 🦀😬🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Kremo Aftersun od @_skinfairytale_ sem uporabljala že prej po sončenju, vendar so se njeni tapravi SOS učinki pokazali zdaj, ko je bila situacija bolj resna. Opečene dele kože sem mamazala malo bolj izdatno in res začutiš takojšnje olajšanje, eno je da ti vlaži in hrani kožo, drugo pa da te prijetno hladi. Losjon je lepo mazljiv in se hitro vpije, formula pa je oblikovana posebej za obnovo poškodovane kože. Tisti, ki imate občutljivo kožo pa bi vam ta Aftersun še posebej priporočila saj je popolnoma iz naravnih sestavin in primeren tudi za otroke. Za tiste, ki pa se soncu raje izognete, so pri @_skinfairytale_ naredili krasno obarvano kremo za telo in obraz, jaz sem jo z veseljem preizkusila, ker vem da mi bo prav prišla, saj sem vsako poletje na začetku res bela kot jogurt. Ko pa že enkrat imaš barvo pa ti doda tak lep bronze sij ✨👌😉 • • Pssst, še vedno imam aktivno svojo kodo za popust, ne jo pozabit izkoristit 😉 IRIS15 👌 • • #sunprotection #poollife #naturalcosmetic #bronzedskin

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan