Iris Mulej pokazala ganljivo fotografijo sina in hčerke

Iris Mulej pokazala ganljivo fotografijo sina in hčerke (foto: Bernarda Plavšič) Bernarda Plavšič
5. 6. 2019

Slovenska manekenka Iris Mulej je nedavno še drugič postala mamica in ne skriva, da ji materinstvo še kako godi.

Manekenka Iris Mulej je nedavno še drugič postala mamica malemu princu Arronu, ki ga je njena prvorojenka Isabella odlično sprejela. Iris pa je z nedavno fotografijo na ganljiv način pokazala, kako zelo je mala lepotička navezana na svojega bratca in kako odlična je v vlogi starejše sestre. "Isabella pandica, Arron tigerček ... Čeprav po obnašanju je trenutno ravno obratno. Isabella se po celemu dnevu divjanja in trmarjenja nikakor ne utrudi, Arron pa vse pridno presliši in prespi," je zapisala Iris in objavila zares ljubko fotografijo, ki bo ganila številne.

Iris je vzhičena, da je njena Isabella tako zelo nežna do malega Arrona in da ga ves čas ljubkuje in skrbi zanj. Vse kaže, da bo Isabella zelo zaščitniška sestrica, ki bo na svojega bratca ves čas budno pazila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big sister love... 🐼💕🐯 • Isabella pandica, Arron tigerček... čeprav po obnašanju je trenutno ravno obratno. 🙈😅 Isabella se po celmu dnevu divjanja in trmarjenja nikakor ne utrudi, Arron pa vse pridno presliši in prespi. Oba sta pa skozi cel dan super kjut v pleničkah @kitandkin_si , kar pa je še bolj važno, sta njuni ritki na suhem in naravnem materialu brez parfumov in nepotrebnih kemikalij. Pleničke Kit&Kin pa so poleg tega, da so antialergijske tudi iz naravi prijaznega materialov oziroma biološko razgradljive. Nočko od vseh nas... 😴💙💖 • • • Photography: @metka_majcen #kitandkin #diapers #naturalmaterials #brotherandsisterlove #brothersister

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on