Iris Mulej pokazala, kako osupljive lase ima njena mala princeska Isabella

Iris Mulej pokazala, kako osupljive lase ima njena mala princeska Isabella (foto: Zaklop) Zaklop
15. 10. 2019

Slovenska manekenka Iris Mulej ne skriva, kako zelo ponosna je na svojo prvorojenko Isabello, ki je iz dneva v dan večja lepotica.

"Z Isabello si včasih privoščiva babje razvajanje ... Ali ji nalakiram nohtke, spleteva kitke kot jih imata Ana ali Elsa (risanka Frozen za tisti ki ne poznate) ali pa se skupaj stuširava, umijeva lase, jih fenirava," je na svojem Instagram profilu zapisala Iris Mulej, ki si je z družino ustvarila čudovit dom v Budvi. Številni pa so opazili, da je mala Isabella vsak dan večja lepotica, da o njenih čudovitih laseh niti ne govorimo.

Lepa manekenka ne skriva, da je na svojo prvorojenko zelo navezana, a da imata v zadnjem času veliko manj skupnega časa. "Sicer moram priznati, da teh najinih skupnih razvajanj je zdaj dosti manj, saj moram čas razporejati med oba moja čmrlja in pogosto imam prav slabo vest, ker se bojim da premalo časa preživim z Isabello," je še zapisala Iris.

Vsekakor je videti, da je Iris materinska vloga pisana na kožo in da se v tej vlogi zares odlično znajde.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You want it? You got it! 🖤💪 • Z Isabello si včasih privoščiva babje razvajanje... ali ji nalakiram nohtke, spleteva kitke kot jih imata Ana ali Elsa (risanka Frozen za tisti ki ne poznate 🙈😅❄️) ali pa se skupaj stuširava, umijeva lase, jih fenirava itd... no, in ko so na vrsti lasje, je najin spremljevalec vedno @watermansslovenija 🖤💁🏻‍♀️💦 Sicer moram priznati, da teh najinih skupnih razvajanj je zdaj dosti manj, saj moram čas razporejati med oba moja čmrlja in pogosto imam prav slabo vest, ker se bojim da premalo časa preživim z Isabello. V kamero naju je tu ujela fotografinja @metka_majcen , zgleda pa najino razvajanje zelo podobno... vedno so obvezni najini plaščki po tuširanju, skupno feniranje in česanje... no pa mami ne nosi makeupa seveda 🙈😅 • Izdelki Watermans so brez škodljivih sulfatov ter parabenov in zato primerni tudi za najbolj občutljivo lasišče. ☺️👌 • • • Uporabi kodo IRIS15 za dodaten popust na vse Watermans izdelke 😉 #haircaretips #haircareproducts #naturalcosmetics #littlefashionista

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on