Iris Mulej pokazala razkošno dnevno sobo in ljubko družinsko fotografijo, ki jo morate videti

Iris Mulej pokazala razkošno dnevno sobo in ljubko družinsko fotografijo, ki jo morate videti (foto: Zaklop) Zaklop
20. 4. 2020

Slovenska manekenaka in uspešna podjetnica Iris Mulej je te dni v Budvi, kjer ostaja v samoizloaciji in preživlja čas s svojo družino.

Iris Mulej zdaj, ko svetu vlada koronavirus, najde le redke trenutke, ko se lahko posveti samo sama sebi in ima nekaj časa le zase.

Nedavno si je utrgala enega takih trenutkov, a se ji načrt ni ravno najbolj posrečil, saj sta jo mala Isabella in Arron že kaj kmalu iskala in se zatekla v njen objem.

"A veš tisto, ko se v miru stuširaš in umiješ lase? Za nas mame to sicer pomeni pod desetimi minutami. Ampak vseeno, paše ta moj čas ... Dokler traja. Ko ugotovita, da me ni v njuni bližini, je takoj dirka k mamici. In nujno ampak res nujno, morata biti oba na meni - to pomeni plezanje in skakanje," je materinske radosti opisala Iris Mulej in objavila čudovito fotografijo svoje ljubke družinice in seveda razkošne dneve sobe, ki bi ji jo marsikdo zavidal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝙆𝙞𝙙𝙨 𝙖𝙩𝙩𝙖𝙘𝙠 𝙬𝙝𝙞𝙡𝙚 𝙝𝙖𝙫𝙞𝙣𝙜 “𝙈𝙚 𝙏𝙞𝙢𝙚“!🙊 • A veš tisto, ko se v miru stuširaš in umiješ lase? (Za nas mame to sicer pomeni “under 10 minutes”🙈😬🤷🏻‍♀️) Ampak vseeno, paše ta moj čas... dokler traja 😅. Ko ugotovita, da me ni v njuni bližini, je takoj dirka k mamici. In NUJNOOO ampak res nujno, morta bit oba na meni - to pomeni plezanje in skakanje. V planu sem sicer imela v miru narediti nekaj slik z mojim najljubšim šamponom in balzamom @watermansslovenija ter z vami spet deliti kodo za popust pa sta mi ta dva moja čmrlja malce prekrižala načrte. No, sta pa vsekakor polepšala tole fotko, kaj pravite? 😉☝️😁🥰 • • Aja, moja koda za popust je IRIS15 in velja na vse izdelke Watermans. Pa vse tiste, ki me sprašujete AI tudi Isabelli umivam lase z @watermansslovenija , ja tudi 😉☝️ • • • • #watermans #watermansgrowme #haircaretips #haircareproducts #naturalcosmetic

A post shared by 𝙄𝙍𝙄𝙎 𝙈𝙐𝙇𝙀𝙅 ❤️ 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 & 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 (@free_spirit_mama) on