Iris Mulej pokazala razkošno dnevno sobo in se spraševala kam postaviti smrekico

Iris Mulej pokazala razkošno dnevno sobo in se spraševala kam postaviti smrekico (foto: Zaklop) Zaklop
3. 12. 2019

Slovenska manekenka Iris Mulej se lahko pohvali z zares lepo dnevno sobo, ki ji jo verjetno marsikdo zavida.

Iris Mulej že nekaj časa živi in ustvarja v Budvi, kjer si je s srčnim izbrancem ustvarila čudovit dom in v teh dneh se ukvarja predvsem s tem, kam v domači dnevni sobi postaviti novolento smrekico.

"Včeraj sva z Admirjem kar velik del dnevne obrnila, da smo postavili jelko tako kot smo (sem) si jo zamisili/a. Sicer so pa meni zanimiva priporočila po Feng Šuju (Feng Shui) kam v domu postaviti novoletno drevesce. Če ga postavite na vzhodno stran vam prinaša zdravje in ljubezen v družini, jugovzhodna stran se priporoča za denar in obilje v domu, če ga postavite na jug pa vam prinaša slavo in ugled. Potem so tu še opcije ostalih smeri, če na prej omenjene nimate možnosti postaviti. Sever (kariera), severo-vzhod (osebna rast), jugo-zahod (ljubezen), zahod (kreativnost), jugo-zahod (networking) in center (srce), vendar morate slednje postavitve okrepiti z določenimi barvami po Feng Šuju, da steče prava energija. Preverite, kam ste ga postavili vi, če pa vas to delo še čaka, se mogoče odločite za kakšno od teh Feng Šuj smeri," je zapisala Iris.

No, verjamemo, da je svojo novoletno smrekico postavila na pravo mesto in da bo v letu 2020 v svoje življenje pritegnila številne lepe stvari.