Iris Mulej pokazala redek prizor, poglejte si, kako postaven je njen partner in kako lepa sta njena otroka

Iris Mulej pokazala redek prizor, poglejte si, kako postaven je njen partner in kako lepa sta njena otroka (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
20. 9. 2021

Slovenska manekenka in vplivnica je še kako ponosna na svojo družino, ki jo občasno tudi pokaže svojim oboževalcem.

Hčerka Iris Mulej, mala Isabella, je pred kratkim praznovala svoj rojstni dan v družbi staršev in mlajšega bratca Arrona. Očitno je bilo praznovanje čudovito, če sodimo po prizorih, ki jih je Iris objavila na svojem profilu na Instagramu. Zabava je potekala v slogu risanke Mala morska deklica, pa tudi Isabella je bila oblečena v oblačila, ki spominjajo nanjo.

Punčka je prava dolgolasa lepotica in nadvse je podobna svoji lepi mamici. Mogoče se bo tudi ona kdaj v prihodnosti odločila za modne brvi, pri tem pa bo zagotovo imela vso podporo svojih staršev.

"Pa je tudi ena skupna fotka uspela. Pa še ta verjetn nebi, če nas prijateljica neb na kup nagnala za en “family photo”... ker jaz se ob vsem tekanju naokol za otroc sploh nisem spomnila (oziroma sem pridno slikala predvsem Isabello in torto), Admir pa se vedno plansko izmika in “pozablja” na skupinske fotke... Sem pa kljub temu nabrala spet kup krasnih spominov in nešteto nepozabnih Isabellinih nasmeškov...," je ob lepih prizorih zapisala ganjena Iris.

Družinica je res lepa in povezana, Iris pa naravnost žari v družbi svojih najbližjih. Videti je, da je ljubezen med njo in Admirjem še kako prisotna. Njuna otroka odraščata v lepem in ljubečem vzdušju, vsi skupaj pa so iskreno srečni. Čudovita družina!