Iris Mulej ponudila preprosto rešitev, da smo tudi doma nadvse seksi in lepo urejene, le poglejte si jo

Iris Mulej ponudila preprosto rešitev, da smo tudi doma nadvse seksi in lepo urejene, le poglejte si jo (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
30. 10. 2020

Znana manekenka, fotomodel, zdaj pa blogerka in podjetnica, dobro ve, kako se urediti tudi takrat, ko smo za svojimi štirimi stenami.

Pri tem pa smo lahko seksi in zapeljive. Ines, ki s svojo družino že nekaj let živi v črnogorski Budvi, je pokazala zanimiv kos oblačila, pri tem pa razkrila svoje čudovite, dolge noge.

Preberite si še: Kakšen prizor! Iris Mulej ima še vedno take noge, kot jih je imela v manekenskih časih

Prepričana je, da bi morala tako obleko imeti vsaka mamica, saj je zapisala: "Čas je za nekaj udobnih, a lepih in elegantnih oblačil… Tole je obleka od fermefashion, ki bi jo morala imeti doma vsaka mamica… je iz prijetnega, mehkega in nemečkljivega materiala (slednje nam je še posebej pomembno, a ne?), v njej smo tako enostavno urejene doma, z elegantnimi čevlji, torbico in kosom nakita pa smo ready tudi za v fency restavracijo… Zato niti ni čudno, da je nastala ravno izpod rok mamice Maje majafermefashion. Kaj pravite, a je to pametna obleka ali ne?"

Ines je v njej izjemno zapeljiva. Ker je obleka nadvse udobna, bi res pristajala marsikateri dami, saj je njen kroj tak, da zlahka prikrije morebitne pomanjkljivosti in izpostavi ženstvenost ter obline. Njene sledilke so se enoglasno strinjale, da je obleka nekaj posebnega in zagotovo si jo je marsikatera zaželela v svoji omari.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Time for some comfy but beautiful and elegant clothes... 🖤🌹 • Tole je obleka od @fermefashion , ki bi jo morala imeti doma vsaka mamica... je iz prijetnega, mehkega in nemečkljivega materiala (slednje nam je še posebej pomembno, a ne?), v njej smo tako enostavno urejene doma, z elegantnimi čevlji, torbico in kosom nakita pa smo ready tudi za v fency restavracijo... 😉🥂✨ Zato niti ni čudno, da je nastala ravno izpod rok mamice Maje 😉 @majafermefashion Kaj pravite, a je to pametna obleka al ne? 😁🙌 • • • • • • #handmadeclothes #fashionmom #fashionmommy #mommyfashion #comfystyle #greycolor #greydress #ponytale #goodbyesummer #whitebedroom

A post shared by 𝙄𝙍𝙄𝙎 𝙈𝙐𝙇𝙀𝙅 ❤️ 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 & 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 (@free_spirit_mama) on