Iris Mulej: Poroka v Sloveniji ali Budvi?

Iris Mulej: Poroka v Sloveniji ali Budvi? (foto: Instagram @free_spirit_mama, www.freespirit-mama.com) Instagram @free_spirit_mama, www.freespirit-mama.com
Vir: Lady
18. 7. 2018

Manekenka in prejemnica številnih lepotnih nazivov Iris Mulej že nekaj let živi odmaknjena od slovenskih medijev. Odkar je postala mamica, večino svojega časa nameni hčerkici Isabelli, po selitvi v Črno goro pa je v obalnem mestecu našla svoj dom.

Letošnji junij se ji bo zagotovo zapisal v spomin, saj je njen Admir zbral pogum in jo zaprosil za roko. "Ne glede na to, da sva se z Admirjem že velikokrat pogovarjala o zaroki in poroki, so bila zame ta čustva nekaj popolnoma novega in tudi sama nisem pričakovala, da bom tako presenečena. Ne glede na to, kje bi me zaprosil, bi bila presrečna," nam je zaupala Iris, ki je na isti dan praznovala tudi svoj rojstni dan.

"V Ljubljani sva rezervirala del prijetne restavracije pr'Noni in tam so se nama pridružili skoraj vsi povabljeni. Vzdušje je bilo veselo, predvsem pa tudi glasno zaradi najmlajših gostov, vrstnikov naše Isabelle. Najmlajša članica družine pa je veseli trenutek svojih staršev kar prespala.

"Moja mami, ki mi jo je pomagala uspavati, je rekla, naj se posvetim gostom in da bo ona poskrbela zanjo. In res, po približno 20 minutah je mami z nasmeškom na obrazu pripeljala voziček nazaj in rekla, da je malčica končno zaspala. Voziček s spečo princesko smo parkirali v kotiček, jaz pa sem se res lahko posvetila gostom ter predvsem sama sebi in tako v miru pojedla, nazdravila z družino in prijateljicami ter sproščeno kramljala z dragim. Sledili sta rojstnodnevna torta in seveda slikanje.

Poroka v Sloveniji ali Budvi?

Fotografirala sem se z vsemi, samo z dragim ne, zato sem pogledovala okoli in spraševala goste, kje je Admir, da bi posnela nekaj skupnih fotografij. Sklepali smo, da je šel na toaleto, pozneje pa mi je povedal, da se je kar trikrat odpravil v avto po prstan in ga spet vrnil, ker ni bil prepričan, ali je trenutek pravi, saj ni vedel, ali bi me zaprosil sredi rojstnega dne ali raje zvečer, ko bova sama zunaj. Torej dragi je prišel nazaj in jaz sem ga že vlekla k torti in obema babicama, da se fotografiramo še z njim. On pa mi je rekel: Počakaj malo, srce. Obrnil se je h gostom in začel govor. Še vedno nisem nič posumila in sem sklepala, da je to rojstnodnevni govor ... Vse do trenutka, ko je pokleknil in me vprašal, ali bi se poročila z njim. Ko sem to dojela, so me oblile solze sreče, seveda sem rekla ja in mu skočila v objem ter ga nisem in nisem hotela izpustiti. Nato mi je v objemu rekel: Ti lahko zdaj še prstanček dam na roko? Šele takrat je moj objem popustil in nadel mi je prečudovit zaročni prstan," svojo zaroko doživeto opiše Iris.

Seveda nas je zanimalo, kakšen prstan od takrat krasi njen prstanec. "Prstan je iz belega zlata s štirimi briljanti in osmimi safirji. Sicer pa je pri zaročnem prstanu baje najpomembnejše to, da mora za srečo vsebovati kamne, to mi je povedal dragi." Zdaj je z mislimi že usmerjena v veliki dan, čeprav se še nista dokončno odločila, ali si bosta zaobljubi izmenjala v kateri izmed slovenskih poročnih destinacij ali v Budvi, kjer se počutita kot doma.

Besedilo: Anja P. Kontrec // Foto: Instagram @free_spirit_mama, www.freespirit-mama.com