Iris Mulej: Postala bo mamica

Iris je velika 
ljubiteljica otrok, 
konec poletja pa se ji bo izpolnila tudi velika želja.  (foto: Primož Predalič, Helena Kermelj) Primož Predalič, Helena Kermelj
Vir: Nova
29. 3. 2016

Manekenka Iris Mulej za zdaj spretno skriva svoj trebušček, saj s partnerjem pričakujete dojenčka, ki se ga nadvse veselita.

Temnolaska se je v preteklem letu preselila v čudovito Budvo, kamor jo je pot popeljala skupaj s partnerjem Admirjem Barčićem. V tem času so se ji tudi tam odprle nekatere nove poslovne priložnosti, saj so tudi oni kmalu ugotovili, da je ona nekdanja miss Slovenije. Tako je postala obraz črnogorskega tedna mode, obeta pa se ji tudi novo sodelovanje z lekarnami, pri katerih je zaposlen tudi novi partner. Budva ji sicer nadvse ustreza, predvsem v zimskih dneh, ko zavlada mir, medtem ko ulice in plažo poleti napolnijo turisti. Vročina, ki jo prinese vroče sonce, namreč ni najbolj prijetna, morski zrak pa bo dobro vplival tudi na otroka. Iris bo namreč konec poletja postala mamica.

Naraščaja se veseli tudi bodoča babica

Svoje želje, da bi imela otroke, nikoli ni skrivala, vedno je le iskala tistega pravega. Ob Amirju pa si je otrok tudi prvič zaželela, saj je začutila, da je on tisti pravi. Poslovnež ima sicer že šestletno hčer, s katero se odlično razume tudi Iris, vendar so na žalost njihova srečanja zelo redka. Iris je sicer odraščala z bratom in sestro, pozneje pa tudi s številnimi rejniškimi otroki svoje mame, ki jih je popolnoma vzljubila. Pa tudi otroci se kar ne morejo odlepiti od Iris, saj so nad njo popolnoma navdušeni. Vsaj tako nam je povedala tudi njena mati Elvira, ki se nadvse veseli naraščaja, saj si že nekaj let želi imeti vnuka, to pa je večkrat zaupala tudi Iris. Po nekaj letih je tako lepotička le presenetila z novico, da bo že čez nekaj mesecev postala mamica. Manekenka kar žari od sreče, saj je velika ljubiteljica otrok.

"V bistvu celotnega dogajanja še nisem dobro dojela, sem pa nadvse vesela," nam je zaupala Iris. O spolu malčka za zdaj še ne razmišlja, saj je komaj dobro zaplula v četrti mesec nosečnosti.

Nika Arsovski

Značke: Iris Mulej