Iris Mulej povedala ganljivo resnico o hčerki

Iris Mulej povedala ganljivo resnico o hčerki (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
12. 9. 2019

Manekenka Iris Mulej komaj verjame, da je njena mala princeska nedavno praznovala tretji rojstni dan.

"Spet ne vem ali sem bila nad praznovanjem navdušena bolj jaz ali Isabella? Skratka, šele ko imaš otroka zares dojameš, kako hitro gre čas (vsaj zase lahko trdim), saj to malo bitjece, ki se je še včeraj nemočno pestovalo v naročju, danes samostojno koraka pred tabo in govori v stavkih (ki jih, recimo razumeš). Zna se s tabo tudi skregati, ti kljubovati in reči ne, vendar je vse pozabljeno, ko te stisne in reče “rada mam mami!” 
Vse najboljše punčka moja, hvala za vse trenutke ... Tiste lepe, ki me navdajajo z ljubeznijo in dajejo energijo in tudi vse tvoje nagajive in kljubovalne momente, ki me učijo in postavljajo nove meje potrpežljivosti," je iskreno zapisala Iris Mulej.

Iris je nedavno še drugič postala mamica, ko je povila sina Arrona. Manekenka ne skriva, kako zelo obožuje materinsko vlogo in kako zelo ji je pisana na kožo vloga mame.

Že nekaj časa živi in ustvarja v Budvi, kjer si je z družino ustvarila čudovito gnezdece, v Slovenijo pa se zelo rada vrača, saj ima tukaj družino in številne prijatelje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spet ne vem ali sem bila nad praznovanjem navdušena bolj jaz ali Isabella? 🙈🎂🤪 Skratka, šele ko imaš otroka zares dojameš kako hitro gre čas (vsaj zase lahko trdim), saj to malo bitjece, ki se je še včeraj nemočno pestovalo v naročju, danes samostojno koraka pred tabo in govori v stavkih (ki jih, recimo razumeš). Zna se s tabo tudi skregati, ti kljubovati in reči NE, vendar je vse pozabljeno, ko te stisne in reče “rada mam mami!” ❤️ Vse najboljše punčka moja, hvala za vse trenutke... tiste lepe, ki me navdajajo z ljubeznijo in dajejo energijo in tudi vse tvoje nagajive in kljubovalne momente, ki me učijo in postavljajo nove meje potrpežljivosti. ❤️~10.~September~2016~❤️ • • • #threeyearsold #birthdaygirl👑 #kidsbirthdayparty #frozencake #bluecake

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on