Iris Mulej: Povsem nepričakovano veselje

Iris Mulej: Povsem nepričakovano veselje (foto: Primož Predalič, Helena Kermelj, osebni arhiv) Primož Predalič, Helena Kermelj, osebni arhiv
Vir: Story
31. 3. 2016

Simpatična manekenka Iris Mulej bo očitno končno zaživela svojo pravljico, saj s svojim princem na belem konju pričakujeta naraščaj.

"Seveda si želim vnukov. Velikokrat Iris povem, da je bila pri mojih 35 letih ona stara že 15 let. Ne mislim vedno resno, ko bo ugoden čas in bo njej ustrezalo, kar bo seveda kmalu," je v smehu pred kratkim za našo revijo povedala Irisina mami Elvira in želja po vnukih se ji bo očitno kmalu uresničila. Iris Mulej je namreč že v četrtem mesecu nosečnosti, svoj zaobljeni trebušček pa je pokazala tudi na modni reviji v Celju. Temnolasa manekenka kar žari od veselja, kar je bilo opaziti tudi na modni brvi. Kot je priznala, je bila vedno navezana na otroke, prav tako otroci obožujejo njo. Nosečnost je sicer želela čim dlje skrivati, ta pa je prišla povsem spontano, saj tudi sama nista pričakovala, da se bo zgodilo tako hitro. "Komaj čakam in se nadvse veselim, saj nekaj časa sploh nisem dojela, da bom resnično postala mamica," je povedala Iris, ki si je prvič v življenju prav z Admirjem Barčićem resnično zaželela imeti otroka. Z nosečnostjo so seveda prišle tudi nekatere tegobe, zato je prve tri mesece večinoma preživela kar v domači postelji, povsem pa je spremenila tudi okus za hrano, saj so ji nadvse dišali slani prigrizki.

S partnerjem sta se sicer zaradi njegovega dela pred kratkim preselila v Črno goro, kjer so se ji odprle tudi nekatere nove manekenske poti. "V Črni gori so izvedeli, da sem nekdanja miss Slovenije, zato sem dobila kar nekaj ponudb. Pred kratkim sem postala obraz črnogorskega tedna mode, na plakatih pa me je opazil tudi črnogorski režiser, ki me je povabil k sodelovanju z lekarnami. Zanimivo je, ker je moj dragi zaposlen v podjetju, ki ima v lasti te lekarne. Snemanje je potekalo dva dneva," pove Iris, ki kljub nosečnosti ne miruje, saj se je pred kratkim sprehodila tudi na modni reviji ob 10. obletnici Citycentra Celje. V Črni gori je nadvse srečna, predvsem pa ji ustreza toplo vreme. V poletni sezoni je Budvo obiskala dvakrat, vendar so ji domačini povedali, da je vse polno turistov. Ne marajo namreč vrha turistične sezone, saj je težko dobiti parkirno mesto, pove simpatična bodoča mamica, ki obožuje toplo in lepo vreme.

Napisala Nika Arsovski
Fotografije Primož Predalič, Helena Kermelj, osebni arhiv

Značke: Iris Mulej
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story13/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 13/2016

Story 13/2016, od 24. 03. 2016