Iris Mulej: Prava vroča seksulja

Vir: Lea
29. 6. 2011

Ena naših najlepših slovenskih manekenk Iris Mulej, ki medijske pozornosti ne zbuja sama, ampak tudi v družbi svojega postavnega fanta Črta Slavca, v teh prvih vročih dneh spet preseneča.

Naše oko jo je pred dnevi opazilo v GH Bernardin v Portorožu, kjer je v družbi postavnih manekenk na veličastni modni reviji Lisca s svojo zagorelo postavo in nadvse vročim videzom predvsem moškemu občinstvu mešala glave.

“Ta črnolaska je pa ta prava ženska, vse ima, kar mora imeti dobra bejba! Upam, da jo bodo kdaj razgalili v vaši reviji za moške Playboy,” je bilo le eno od mnenj, ki smo ga stežka preslišali, saj so pohvale kar deževale z vseh strani. Ženski del občinstva Iris ni komentiral, le ena izmed poslovnih partneric je dejala, da ima Iris kaj pokazati ter da na njej spodnje perilo in kopalke Lisca stojijo kot na vrhunski svetovni manekenki.

Predmet poželenja!

Obrnili smo se še na Iris, da nam razkrije, kako neguje telo, ki je v moških očeh pravi predmet poželenja. “V bistvu sem pred petimi leti začela malo bolj trenirati in se poučila o zdravem življenju, hrani, gibanju. Na svoje telo sem začela gledati kot na nekaj, kar mora biti zdravo, ne pa samo vitko, saj poznamo veliko primerov manekenk, ki so vitke, živijo pa zelo nezdravo življenje. Ne jejo prave hrane in se shirajo, kadijo, pijejo veliko alkohola ... da ne govorim o anoreksiji in bulimiji,” je kot iz topa izstrelila Iris.

In nadaljevala: “Torej, moj moto je postal biti vitka na zdrav način in vlagati v zdravo telo kot v dolgoročno naložbo, ne pa trenutno manekensko postavo. Je pa res, da je življenje kratko in se nima smisla vse življenje odrekati takšnim in drugačnim užitkom, zato se še vedno rada odpravim v McDonald’s, čokoladi se nikoli ne mislim odreči, sladoled pa je poleti skoraj vsak dan na jedilniku. Verjetno pa imam tudi dobre gene, saj se mi takšni grehi ne poznajo.” (smeh)

Iskreno o operacijah

Priporočamo