Iris Mulej priznala, da se je po stopnicah lomila v visokih petah

Iris Mulej priznala, da se je po stopnicah lomila v visokih petah (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
12. 11. 2019

Slovenska manekenka Iris Mulej je priznala, da vse ni vedno tako kot je videti na lepih fotografijah. 

Slovenska manekenka Iris Mulej je nedavno še drugič postala mamica in ob tem priznava, da ni vedno vse tako kot se vidi na socialnih omrežjih in da za lepe fotografije traja kar nekaj časa, da se posnamejo in naredijo takšne, da bodo vsem všečne.

"Še ena slika iz sprehoda po stari Budvi. Tu se je Arron odločil, da ne bo več v vozičku in ko sva z Isabello raziskovali, kje je vhod v ta mini muzej sredi Budve, sem ga tako kot eno klado prijela pod roko in se v petah lomila za Isabello, ki me je vztrajno vlekla za roko po stopnicah navzgor. Petke sem dala pa samo zaradi lepših fotk gor," je bila iskrena Iris Mulej, ki je tako priznala, da ni vse tako idilično kot je videti na fotografijah in da je včasih za lepo fotografijo treba vložiti veliko truda in potrpežljivosti.

No, vsekakor ji je materinska vloga pisana na kožo in videti je, da tudi v visokih petkah prav vse niti drži v svojih rokah in ima vse pod kontrolo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Three of us 👧🏻👩🏻👶🏻... find Arron 🙈🥰 • Še ena slikca iz sprehoda po stari Budvi. Tu se je Arron odločil, da ne bo več v vozičku in ko sva z Isabello raziskovali, kje je vhod v ta mini muzej sredi Budve, sem ga tko kot eno klado prijela pod roko in se v petah lomila za Isabello, ki me je vztrajno vlekla za roko po stopnicah navzgor. PS: petke sem dala pa samo zaradi lepših fotk gor 🙈🤷🏻‍♀️ in hvala @metka_majcen da si nas prenašala in uspela, kot vedno narediti lepe slike, tudi če se en otrok joče, drugi pa hoče po vsej sili raziskovat vse tiste kotičke, ki niso v kadru tvojega fotoaparata 🙈🤪🤷🏻‍♀️😁 Upam, da je za vami lepa nedelja 😉🤗🤗 • • • • #tutuskirt #pinkfashion #littlefashionista #mylittlefashionista #budvaoldtown #budvamontenegro

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on