Iris Mulej priznala, da se s hčerko veliko prepira

Iris Mulej priznala, da se s hčerko veliko prepira (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
6. 11. 2019

Slovenska manekenka Iris Mulej je priznala, a vse le ni tako kot je videti na socialnih omrežjih in da življenje ni vse le med in mleko.

"Če bi vi vedeli, kolikokrat na dan se midve skregava. Ok, saj večino časa se imamo luštno, ampak če bi te trenutke kdaj objavila na storyu, tako kot objavim, kadar se otroka igrata, spita itd... Bi verjetno kmalu dobila kakšno ponudbo za testiranje tablet za živce ali pa celo vikend paket v Begnah. Dejte me prosim potolažit, da je večina triletnikov totalnih upornikov in da ni vse tako popolno kot je videti pri večini življenje na Instagramu. Priznam, pri nas ni, seveda pa za kaj drugega tudi ne bi nikoli zamenjala," je bila iskrena manekenka Iris Mulej, ki je ponosna mamica hčerke Isabelle in sina Arrona.

Iris že nekaj časa živi in ustvarja v Budvi, kjer si je s srčnim izbrancem ustvarila čudovit dom, ki ji ga številne zavidajo in ki bi si ga verjetno želela marsikatera njena sledilka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The prettiest smile🥰🌸But👇 • Če bi vi vedl, kolkrat na dan se midve skregava 🙄🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️!! Ok, saj večina se imamo luštno, ampak če bi te trenutke kdaj objavila na storyu, tko kot objavim, kadar se otroka igrata, spita itd... bi verjetn kmal dobila kakšno ponudbo za testiranje tablet za živce al pa celo vikend paket v Begnah 🙄🙄😬🤷🏻‍♀️😅 Dejte me prosim potolažit, da je večina triletnikov totalnih upornikov in da ni vse tko perfect kot zgleda pri večini lajf na Instagramu. Priznam, pri nas ni 🤷🏻‍♀️... seveda pa za kaj drugega tudi nebi nikoli zamenjala. • • #realitycheck #momproblems #reallife #thatshowweroll #horriblethrees 📸 photography: @metka_majcen

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on