Iris Mulej razkrila, da ima doma prav posebno vlogo

Iris Mulej razkrila, da ima doma prav posebno vlogo (foto: Zaklop) Zaklop
18. 11. 2019

Slovenska manekenka Iris Mulej je doma že nekaj časa samo zdravnica.

"Te dni se doma igramo zdravnico in bolnike, saj Isabella pravi, da sem jaz njena in Arronova zdravnica, ki ju zdravi ... No in glede na to, da od jutra pa do večera doziram sirupe, zdravila, mešam fiziološko in druge raztopine za inhalacije, merim temperaturo, se nekako tako tudi počutim. Ampak zaradi tega, Isabella vse skupaj lažje sprejme in bolj sodeluje pri vseh žličkah sirupa, čajih in inhalacijah na dan. Z Arronom je seveda druga zgodba ampak tudi gre," je na Instagram zapisala Iris Mulej.

No, na srečo se domače zdravstveno stanje že popravlja in bo imela Iris zdaj zopet manj dela in bo več časa za sprehode po sončni Budve, kjer že nekaj časa živi in ustvarja.

Iris ne skriva, da kljub vsem tegobam izjemno uživa v materinstvu in da prav ničesar ne bi spremenila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My princess is getting better 👸🏼🌸 • Te dni se doma igramo zdravnico in bolnike, saj Isabella pravi, da sem jaz njena in Arronova zdravnica, ki ju zdravi... no in glede na to, da od jutra pa do večera doziram sirupe, zdravila, mešam fiziološko in druge raztopine za inahalacije, merim temperaturo, se nekak tako tudi počutim 👩🏻‍⚕️💊💉. Ampak zaradi tega, Isabella vse skupaj lažje sprejme in bolj sodeluje pri vseh žličkah sirupa, čajih in inhalacijah na dan. Z Arronom je seveda druga zgodba ampak tudi gre... A ste vi mamice tudi uporabljale kakšne trike pri zdravljenju svojih malčkov? Lep sobotni večer vam želim vsi ☺️🌸🤗 • • • • Tutu dress @lepetittom from @malizakladi #princess👑 #tutudress #braidedponytail #littleprincess👑 #mommysprincess

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on